Ga naar hoofdinhoud

Binnenkort komt de nieuwe opvolger van Windows 10 uit, namelijk Windows 11! Nu bent u vast benieuwd wat de verschillen zijn met Windows 10 en wanneer u het systeem kan updaten? In dit artikel zetten wij de belangrijkste punten voor u overzichtelijk op een rij.

Wat is nieuw in Windows 11?

Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft heeft geen aanzienlijke grote veranderingen. Windows 11 krijgt een aantal functies erbij en sommige functies gaan weg. Het grootste doel van Microsoft is om de gebruikerservaring te verbeteren door middel van een rustiger, overzichtelijker en professioneler besturingssysteem. Maak kennis met Windows 11 nieuwe features:

Nieuwe lay-out

Windows 11 krijgt een nieuw uiterlijk waardoor het navigeren door het menu makkelijker wordt gemaakt en kunt u verschillende thema’s kiezen waarin het menu weergeven kan worden, zoals een donkere modus.

Windows 11 is overzichtelijker

In de nieuwe Windows versie is het mogelijk om vier verschillende vensters naast elkaar te openen, waardoor u verschillende tabbladen kan ordenen in een indeling die voor u geschikt is.

Uitbreiding widgets

Met het nieuwe besturingssysteem van Windows 11 is het ook mogelijk om widgets te plaatsen op je startscherm, zoals het weer, notities, de koers van een aandeel of bijvoorbeeld het nieuws.

Apps downloaden van Android

Op dit moment is de appstore van Microsoft nog minimaal, maar in Windows 11 is het mogelijk om apps van Android te downloaden. Deze apps zijn te downloaden via Amazon App store.

Wanneer komt Windows 11 uit?

Nu bent u natuurlijk nieuwsgierig wanneer dit nieuwe besturingssysteem verkrijgbaar is. De verwachting is dat Windows 11 begin 2022 voor de meeste apparaten beschikbaar is. De basiseis om de nieuwe software te downloaden is dat uw computer aan 1GHz, 2 cores en 64bit moet voldoen. Wij staan natuurlijk voor u klaar om u te helpen met het downloaden en installeren van het nieuwe Windows 11 systeem zodra deze wordt gereleaset. Voor vragen neemt u natuurlijk contact met onze Miragisten op.

 

Windows 11

Delen op

Gerelateerde berichten

microsoft suites

Microsoft 365-suites mét en zonder Teams

De Europese Commissie heeft aangekondigd dat ze een officieel onderzoek zijn gestart naar de bundeling…

Lees meer
cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
cyberaanvallen

Mirage beschermt bedrijven tegen cyberaanvallen en waarborgt de digitale infrastructuur.

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage…

Lees meer
Back To Top