Skip to content

Veranderingen in ondersteuning van Office 2007 en Office 2010

Op 10 oktober 2017 is de ondersteuning voor Office 2007 afgelopen. Dit kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid en functionaliteit van uw systemen. Ook binnen Office 2010 verandert de situatie. Deze veranderingen hebben vooral betrekking op de mate van beveiliging. U loopt dus een risico als u nog met Office 2007 of Office 2010 werkt. Als uw organisatie nog niet is begonnen aan de overstap naar een nieuwere versie, raden wij u aan daar snel mee te beginnen. En Mirage helpt daar natuurlijk bij!

Einde levensduur Office 2007, wat betekent dit?

Alle Microsoft producten hebben een bepaalde levenscyclus voor ondersteuning. Deze levensduur is vaak tien jaar. We hebben op 10 oktober 2017 het einde van de levensduur van Office 2007 bereikt, waarna de volgende zaken niet meer door Microsoft aangeboden worden:

·         Technische ondersteuning bij problemen

·         Correcties voor vastgestelde problemen

·         Beveiligingscorrecties voor vastgestelde beveiligingsproblemen

Daarnaast zullen zich in sommige gevallen problemen voordoen rondom de functionaliteit van producten. Bepaalde protocollen zullen niet meer ondersteund worden, waardoor er bijvoorbeeld geen verbinding meer mogelijk is tussen Outlook 2007 en Office 365-postvakken.

Heeft u hulp nodig bij overstappen? Neem dan contact met ons op!

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top