Skip to content

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk is, wie hij of zij beweert te zijn. Zeker niet in de huidige wereld waar hackers met spoofing in staat zijn een valse identiteit aan te nemen.
De directeur die in een e-mailbericht opdracht geeft met spoed een groot bedrag over te maken. Een mail van een vaste leverancier of bekende transporteur met een belangrijke link. Is het echt of…?

Kevlarr helpt spam en spoofing de wereld uit!

Omdat uw bestaande SPF-mechanisme niet afdoende is tegen phishing, e-mailspoofing en e-mail impersonatie, heeft onze partner Kevlarr nu een krachtige en aanvullende DKIM/DMARC tool voor bescherming en monitoring van uw e-maildomeinen. Deze tool geeft uw SPF-mechanisme een extra lading.

Echtheidskenmerk met DKIM

Met DKIM wordt een echtheidskenmerk toegevoegd waarmee niet alleen aan uw e-mail goedkeuring wordt gegeven, maar ook aan externe partijen zoals leveranciers, administratiekantoren, etc. die namens uw bedrijf/domeinnaam mogen mailen. Dit is een belangrijke toevoeging. Niet alleen tegen spoofing, maar ook om te voorkomen dat úw e-mails door de nieuwste ontwikkelingen bij de grote providers óók worden tegengehouden.

DMARC-mailbeveiliging biedt proactieve monitoring

Het DMARC-mechanisme in deze tool monitort vervolgens continu de e-mailactiviteiten vanuit uw domein, rapporteert en waarschuwt in geval van oneigenlijke, niet goedgekeurde afzenders. Zo helpt DKIM- en DMARC-mailbeveiliging de e-mailcommunicatie van uw bedrijf te beschermen tegen frauduleuze activiteiten en de echtheid van een e-mailbericht te bewaken.

De voordelen van DKIM/DMARC-compliance voor uw organisatie

Wanneer u besluit over te gaan tot het implementeren van deze tool voor e-mailbeveiliging, weet u in ieder geval zeker dat:

  • Een e-mail van een collega ook echt van uw collega is en niet van een hacker.
  • De reputatie van uw organisatie beschermd is, omdat u de garantie heeft dat hackers geen valse/kwaadaardige e-mails namens u en uw collega’s naar uw klanten en zakenrelaties kunnen sturen.
  • De bezorgsnelheid van uw e-mails naar de inbox van uw klanten bovendien verbetert.
  • U volledig inzicht in uw gehele e-mailverkeer heeft, zodat zwakheden en verouderde configuraties kunnen worden geïdentificeerd en geëlimineerd.

Met Mirage en Kevlarr in 4 stappen beschermd

Het beschermen van de e-mailcommunicatie is essentieel voor de veiligheid van uw organisatie en de bescherming van bedrijfsdata. Daarom ondersteunen wij bedrijven graag bij het installeren en in gebruik nemen van belangrijke oplossingen zoals deze tool van onze partner Kevlarr.

In slechts vier stappen zorgen wij er met het implementeren van Kevlarr’s mailbeveiliging voor dat er voortaan uitsluitend geautoriseerde e-mails worden verstuurd, uw systemen worden bewaakt zodat uw zakelijke e-mail niet meer kan worden misbruikt door spammers, hackers en oplichters, én de door u verstuurde e-mails ook daadwerkelijk (op tijd) op de juiste plek terechtkomen.

Wilt u er ook alles aan doen om spammail en spoofing te onderscheppen en inzicht hebben in het mailverkeer van en naar uw bedrijfsdomeinen? Neem contact op met onze experts voor meer informatie over DKIM/DMARC-mailbeveiliging en hoe Mirage de veiligheid van uw e-mail kan versterken.

Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Delen op

Gerelateerde berichten

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
Back To Top