Skip to content

Bij Mirage zijn wij ervan overtuigd dat het hebben van een professionele e-mailhandtekening eindeloze voordelen met zich meebrengt. Vooral wanneer u een informatieve en tegelijkertijd aantrekkelijke en functionele handtekening weet te creëren. Een aantrekkelijke handtekening maakt niet alleen indruk op de lezer, het vergroot zelfs de kans op respons. Een functionele handtekening werkt goed wanneer u mensen naar uw website of social media kanalen wil leiden. Wat de voordelen zijn van een e-mailhandtekening? Mirage bespreekt deze graag met u.

 

Het ontwikkelt vertrouwen als professional

Freelancer, zelfstandige of multinational, uw doel is om vertrouwen te creëren in al uw communicaties met uw professionele relaties. Wanneer u zorg draagt voor een professionele look van uw bericht, bijvoorbeeld door een gedegen ontwerp van een e-mailhandtekening toe te voegen, straalt u vertrouwen uit naar de lezer.

 

Het draagt bij aan uw merkbekendheid

E-mail is nog steeds een van de meest gebruikte communicatiehulpmiddelen van allemaal. Wanneer u uw communicatie met een professionele e-mail handtekening afsluit, dwingt u de lezer even te stoppen waar hij/zij mee bezig is. Je merk/bedrijf zal worden onthouden en langer in het hoofd van de lezer blijven hangen.

 

Het onderscheidt u van de rest

In een concurrerende markt is het belangrijk dat u uw onderneming onderscheidt van de rest. Dit kan al met het kleinste detail. Bijvoorbeeld een e-mailhandtekening met een zelfontworpen design. Wanneer u investeert in het maken van een visuele identiteit met uw logo, kleuren etc. mag de e-mailhandtekening als communicatiemiddel zeker niet vergeten worden.

 

Het draagt bij aan de promotie van uw onderneming

Of u nu freelancer, zelfstandige of eigenaar van een middelgrote onderneming bent, uw onderneming wordt met iedere e-mail gepromoot. U verhoogt de zichtbaarheid en versterkt het vertrouwen van professionele relaties. Een e-mailhandtekening stelt u in staat om het verkeer naar de website en social media kanalen te genereren.

 

Ontwerp, beheer en verspreid e-mailhandtekeningen voor Outlook

Creëer en implementeer e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers binnen uw organisatie met de robuuste handtekeningsoftware van Outlook. Maakt u daarnaast ook gebruik van Office 365? Probeer dan de Exclaimer Cloud. Dit is een webgebaseerde oplossing voor het beheer van e-mailhandtekeningen via Office 365. U kunt eenvoudig uw handtekeningen ontwerpen en beheert deze vervolgens in een intuïtieve portal. Vervolgens kunt u deze handtekening toevoegen aan iedere zakelijke e-mail, ongeacht welk apparaat of mailprogramma u gebruikt.

 

Hulp nodig?

Wenst u meer informatie over Exclaimer en het implementeren van een e-mail handtekening? Mirage kan u hierbij helpen! Neem hiervoor contact met ons op.

Update: 13/08/2020

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht NIS2_jul2024

Is uw bedrijf klaar voor NIS2?

In ons nieuwsbericht van april vorig jaar kondigden we het al aan: de datum waarop…

Lees meer
Octiga Office 365 Security

Maatwerk in monitoring Office 365 omgeving met Octiga

De digitale wereld verandert continu en ook bedrijven blijven zich voortdurend ontwikkelen. Daarom zijn wij…

Lees meer
Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Back To Top