Ga naar hoofdinhoud

Bij Mirage zijn wij ervan overtuigd dat het hebben van een professionele e-mailhandtekening eindeloze voordelen met zich meebrengt. Vooral wanneer u een informatieve en tegelijkertijd aantrekkelijke en functionele handtekening weet te creëren. Een aantrekkelijke handtekening maakt niet alleen indruk op de lezer, het vergroot zelfs de kans op respons. Een functionele handtekening werkt goed wanneer u mensen naar uw website of social media kanalen wil leiden. Wat de voordelen zijn van een e-mailhandtekening? Mirage bespreekt deze graag met u.

 

Het ontwikkelt vertrouwen als professional

Freelancer, zelfstandige of multinational, uw doel is om vertrouwen te creëren in al uw communicaties met uw professionele relaties. Wanneer u zorg draagt voor een professionele look van uw bericht, bijvoorbeeld door een gedegen ontwerp van een e-mailhandtekening toe te voegen, straalt u vertrouwen uit naar de lezer.

 

Het draagt bij aan uw merkbekendheid

E-mail is nog steeds een van de meest gebruikte communicatiehulpmiddelen van allemaal. Wanneer u uw communicatie met een professionele e-mail handtekening afsluit, dwingt u de lezer even te stoppen waar hij/zij mee bezig is. Je merk/bedrijf zal worden onthouden en langer in het hoofd van de lezer blijven hangen.

 

Het onderscheidt u van de rest

In een concurrerende markt is het belangrijk dat u uw onderneming onderscheidt van de rest. Dit kan al met het kleinste detail. Bijvoorbeeld een e-mailhandtekening met een zelfontworpen design. Wanneer u investeert in het maken van een visuele identiteit met uw logo, kleuren etc. mag de e-mailhandtekening als communicatiemiddel zeker niet vergeten worden.

 

Het draagt bij aan de promotie van uw onderneming

Of u nu freelancer, zelfstandige of eigenaar van een middelgrote onderneming bent, uw onderneming wordt met iedere e-mail gepromoot. U verhoogt de zichtbaarheid en versterkt het vertrouwen van professionele relaties. Een e-mailhandtekening stelt u in staat om het verkeer naar de website en social media kanalen te genereren.

 

Ontwerp, beheer en verspreid e-mailhandtekeningen voor Outlook

Creëer en implementeer e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers binnen uw organisatie met de robuuste handtekeningsoftware van Outlook. Maakt u daarnaast ook gebruik van Office 365? Probeer dan de Exclaimer Cloud. Dit is een webgebaseerde oplossing voor het beheer van e-mailhandtekeningen via Office 365. U kunt eenvoudig uw handtekeningen ontwerpen en beheert deze vervolgens in een intuïtieve portal. Vervolgens kunt u deze handtekening toevoegen aan iedere zakelijke e-mail, ongeacht welk apparaat of mailprogramma u gebruikt.

 

Hulp nodig?

Wenst u meer informatie over Exclaimer en het implementeren van een e-mail handtekening? Mirage kan u hierbij helpen! Neem hiervoor contact met ons op.

Update: 13/08/2020

 

Delen op

Gerelateerde berichten

microsoft suites

Microsoft 365-suites mét en zonder Teams

De Europese Commissie heeft aangekondigd dat ze een officieel onderzoek zijn gestart naar de bundeling…

Lees meer
cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
cyberaanvallen

Mirage beschermt bedrijven tegen cyberaanvallen en waarborgt de digitale infrastructuur.

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage…

Lees meer
Back To Top