skip to Main Content

Bij Mirage zijn wij ervan overtuigd dat het hebben van een professionele e-mailhandtekening eindeloze voordelen met zich meebrengt. Vooral wanneer u een informatieve en tegelijkertijd aantrekkelijke en functionele handtekening weet te creëren. Een aantrekkelijke handtekening maakt niet alleen indruk op de lezer, het vergroot zelfs de kans op respons. Een functionele handtekening werkt goed wanneer u mensen naar uw website of social media kanalen wil leiden. Wat de voordelen zijn van een e-mailhandtekening? Mirage bespreekt deze graag met u.

 

Het ontwikkelt vertrouwen als professional

Freelancer, zelfstandige of multinational, uw doel is om vertrouwen te creëren in al uw communicaties met uw professionele relaties. Wanneer u zorg draagt voor een professionele look van uw bericht, bijvoorbeeld door een gedegen ontwerp van een e-mailhandtekening toe te voegen, straalt u vertrouwen uit naar de lezer.

 

Het draagt bij aan uw merkbekendheid

E-mail is nog steeds een van de meest gebruikte communicatiehulpmiddelen van allemaal. Wanneer u uw communicatie met een professionele e-mail handtekening afsluit, dwingt u de lezer even te stoppen waar hij/zij mee bezig is. Je merk/bedrijf zal worden onthouden en langer in het hoofd van de lezer blijven hangen.

 

Het onderscheidt u van de rest

In een concurrerende markt is het belangrijk dat u uw onderneming onderscheidt van de rest. Dit kan al met het kleinste detail. Bijvoorbeeld een e-mailhandtekening met een zelfontworpen design. Wanneer u investeert in het maken van een visuele identiteit met uw logo, kleuren etc. mag de e-mailhandtekening als communicatiemiddel zeker niet vergeten worden.

 

Het draagt bij aan de promotie van uw onderneming

Of u nu freelancer, zelfstandige of eigenaar van een middelgrote onderneming bent, uw onderneming wordt met iedere e-mail gepromoot. U verhoogt de zichtbaarheid en versterkt het vertrouwen van professionele relaties. Een e-mailhandtekening stelt u in staat om het verkeer naar de website en social media kanalen te genereren.

 

Ontwerp, beheer en verspreid e-mailhandtekeningen voor Outlook

Creëer en implementeer e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers binnen uw organisatie met de robuuste handtekeningsoftware van Outlook. Maakt u daarnaast ook gebruik van Office 365? Probeer dan de Exclaimer Cloud. Dit is een webgebaseerde oplossing voor het beheer van e-mailhandtekeningen via Office 365. U kunt eenvoudig uw handtekeningen ontwerpen en beheert deze vervolgens in een intuïtieve portal. Vervolgens kunt u deze handtekening toevoegen aan iedere zakelijke e-mail, ongeacht welk apparaat of mailprogramma u gebruikt.

 

Hulp nodig?

Wenst u meer informatie over Exclaimer en het implementeren van een e-mail handtekening? Mirage kan u hierbij helpen! Neem hiervoor contact met ons op.

Update: 13/08/2020

 

Delen op

Gerelateerde berichten

SonicWall: Stop malware. Start met veilige data.

Het hacken wordt steeds populairder. Door SonicWall zijn je gegevens goed beschermd. Hulp nodig? Contact Mirage voor persoonlijk en vakkundig advies.
read more
Samsung Business TV

Aanbieding*: Koop een Samsung TV en krijg gratis een New Start muurbeugel cadeau

De Samsung Business TV is perfect voor bedrijven die graag content willen tonen via een beeldscherm en deze op afstand willen bedienen. Nu een aanbieding bij Mirage: Koop een Samsung Business TV en krijg gratis een New Start muurbeugel cadeau.
read more

Een ICT-omgeving is altijd maatwerk

De juiste producten kiezen of werken in een ICT-omgeving die het beste bij een bedrijf past. Het is soms nog knap lastig om een keuze te maken. Er zijn zo veel mogelijkheden. Mirage levert IT-totaaloplossingen op maat.
read more

BitLocker, wat is het en wat doet het?

Om uw bestanden nog beter te beveiligen, is het verstandig om de gegevens op uw harde schijf te versleutelen. BitLocker is hiervoor een uitstekende oplossing. Wij leggen u graag uit wat BitLocker doet en hoe u het kunt activeren op uw PC.
read more
Back To Top