Skip to content

Het was even schakelen, maar het grootste deel van werkend Nederland zit inmiddels thuis te werken. Even geen gezellig kletspraatje met collega’s bij de koffiemachine, afspraken buiten de deur of grootschalige vergaderingen. In sommige branches kan het echter wel wat lastig zijn om in korte tijd een goede thuiswerkplek te faciliteren. Mirage helpt u en uw werknemers door het beschikbaar stellen van verschillende tools en ondersteunende apparatuur. Weten welke dit zijn en wat wij precies voor u kunnen betekenen? U leest het hier.

Inrichten van een goede thuiswerkplek met applicaties

Heeft u onvoldoende licenties of werkt u in een ICT-omgeving die niet geschikt is om in een thuissituatie te gebruiken? Dan kunnen wij in de huidige adhoc situatie snel u en uw medewerkers helpen met het realiseren/verbeteren van een geschikte online omgeving voor thuis. Mirage biedt de volgende opties:

  • Microsoft Teams. Gemakkelijk overleggen met medewerkers middels (video) conference calls, schermen delen en meekijken met anderen collega’s. Teams is de ideale tool om online vergaderingen te organiseren. Nu een aantal maanden gratis te proberen.
  • Maak gebruik van docking monitoren en hoofdtelefoons met microfoon voor een nog betere ervaring van video conferencing met bijvoorbeeld Microsoft Teams.
  • Microsoft Office 365. Teams integreert met andere Microsoft Office 365 programma’s zoals Word, Powerpoint, Excel en SharePoint. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface wordt hierdoor zeer eenvoudig dus probeer dit ook gelijk uit.
  • Koppeling maken met Microsoft Azure. Uw bedrijfsapplicaties online hosten via Microsoft zodat ook deze makkelijker en beter kunnen samenwerken met uw andere Microsoft applicaties.
  • VoIP, telefonie oplossingen: uw kantoortelefoon gewoon thuis gebruiken of van uw mobiele telefoon uw vaste telefoon(nummer) maken.

Wat kan Mirage voor u betekenen?

Wenst u meer informatie of een aanvullende toelichting op de bovenstaande informatie omtrent thuiswerken en het inrichten van een online werkplek? Neem dan contact op met Mirage. Wij staan ook in deze moeilijke tijd voor u klaar en willen u graag (waar mogelijk) ondersteunen.

Update: 06/04/2020

 

online thuiswerkplek

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Back To Top