skip to Main Content

Het was even schakelen, maar het grootste deel van werkend Nederland zit inmiddels thuis te werken. Even geen gezellig kletspraatje met collega’s bij de koffiemachine, afspraken buiten de deur of grootschalige vergaderingen. In sommige branches kan het echter wel wat lastig zijn om in korte tijd een goede thuiswerkplek te faciliteren. Mirage helpt u en uw werknemers door het beschikbaar stellen van verschillende tools en ondersteunende apparatuur. Weten welke dit zijn en wat wij precies voor u kunnen betekenen? U leest het hier.

Inrichten van een goede thuiswerkplek met applicaties

Heeft u onvoldoende licenties of werkt u in een ICT-omgeving die niet geschikt is om in een thuissituatie te gebruiken? Dan kunnen wij in de huidige adhoc situatie snel u en uw medewerkers helpen met het realiseren/verbeteren van een geschikte online omgeving voor thuis. Mirage biedt de volgende opties:

  • Microsoft Teams. Gemakkelijk overleggen met medewerkers middels (video) conference calls, schermen delen en meekijken met anderen collega’s. Teams is de ideale tool om online vergaderingen te organiseren. Nu een aantal maanden gratis te proberen.
  • Maak gebruik van docking monitoren en hoofdtelefoons met microfoon voor een nog betere ervaring van video conferencing met bijvoorbeeld Microsoft Teams.
  • Microsoft Office 365. Teams integreert met andere Microsoft Office 365 programma’s zoals Word, Powerpoint, Excel en SharePoint. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface wordt hierdoor zeer eenvoudig dus probeer dit ook gelijk uit.
  • Koppeling maken met Microsoft Azure. Uw bedrijfsapplicaties online hosten via Microsoft zodat ook deze makkelijker en beter kunnen samenwerken met uw andere Microsoft applicaties.
  • VoIP, telefonie oplossingen: uw kantoortelefoon gewoon thuis gebruiken of van uw mobiele telefoon uw vaste telefoon(nummer) maken.

Wat kan Mirage voor u betekenen?

Wenst u meer informatie of een aanvullende toelichting op de bovenstaande informatie omtrent thuiswerken en het inrichten van een online werkplek? Neem dan contact op met Mirage. Wij staan ook in deze moeilijke tijd voor u klaar en willen u graag (waar mogelijk) ondersteunen.

Update: 06/04/2020

 

Online Thuiswerkplek

Delen op

Gerelateerde berichten

beveiliging in de cloud

Databeveiliging in de cloud: waar moet u op letten?

Cybercriminelen zijn uit op uw data, ook als u die data in de cloud heeft…

read more

Malware tegengaan met meer dan alleen een virusscanner? Ontdek HP Sure Click Pro

Het lijkt erop dat we voorlopig nog niet terug kunnen naar de oude werksituatie op…

read more

Mirage en MCCS slaan de handen ineen

2020 begint als een goed jaar voor Mirage en MCCS. Wij kunnen met trots melden…

read more
verschil office 365 en office 2019

Wat is het verschil tussen Office 365 en Office 2019?

Iedereen weet dat er een verschil is tussen Office 365 en Office 2019, maar niet…

read more
Back To Top