Skip to content

Werken in de cloud. U kent inmiddels de voordelen. Behalve dat u altijd toegang heeft tot uw documenten, weet u ook zeker dat uw gegevens veilig bewaard worden en er altijd back-ups  te vinden zijn. Mirage heeft vier opties voor clouddiensten:

  1. Public Cloud
  2. Hybride Cloud
  3. Private Cloud
  4. Dedicated Cloud Server

Maar wist u dat u tegenwoordig ook kunt kiezen uit SSD of HDD schijven? Onze clouddienst service biedt nu nog meer snelheid  door de uitbreiding SSD en HDD schijven.

SSD versus HDD

Het verschil in deze twee oplossingen, zit hem in de snelheid. Beide opties zijn prima en afhankelijk van uw bedrijf, de grootte en het aantal werknemers adviseren wij graag wat het beste bij u past. SSD is sneller dan HDD. SSD is ongeveer 2 tot 2,5 keer sneller dan HDD. Dit gaat u zeker merken in uw dagelijks werk. Start nu met online werken en zet alle servers nu in de Cloud. Mirage is uw partner voor clouddiensten met SSD en/of HDD schijven. 

Het voordeel van SSD

Bent u benieuwd naar de verschillen en de voordelen die onze cloudservice op snelle SSD en/of HDD schijven voor u oplevert? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag!

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top