skip to Main Content

Maak kennis met de nieuwste generatie beveiliging voor SaaS-oplossingen: SonicWall Cloud App Security. Hiermee zijn applicaties als Office 365 en G Suite beter beveiligd waardoor e-mail, data en gebruikersnamen beschermd zijn tegen geavanceerde bedreigingen. Het mooiste van alles? Tot eind april hebben wij een mooie aanbieding voor u. Ontvang twee jaar lang volledige bescherming in cloud applicaties voor de prijs van 18 maanden. Of nog beter: betaal voor twee jaar bescherming en u ontvangt het derde jaar gratis! Weten wat SonicWall Cloud App Security inhoudt en of dit ook in uw organisatie toepasbaar is? Lees dan gauw verder.

 

Uitgebreide bescherming voor Office 365 en G Suite

Door middel van de SonicWall Cloud App Security profiteert u van krachtige anti-phishing, sandboxing van bijlagen en geavanceerde URL-bescherming. Daarnaast kunt u heel eenvoudig inkomende, uitgaande en interne e-mails categoriseren in Exchange Online en Gmail. Door gebruik te maken van SonicWall Cloud App Security voorkomt u het ongeautoriseerd kopiëren en delen van vertrouwelijke bestanden op OneDrive en Google Drive. Daarnaast worden uw gegevens en bestanden beschermt tegen accountovernames, bedreigingen van binnenuit en gecompromitteerde inloggegevens.

 

Cloud app security advanced vs. Office 365 en Microsoft 365

Naast de basisbeveliging van SonicWall Cloud App Security biedt Cloud App Security Advanced ATP en beschermingsservices voor accountovernames in combinatie met Office 365 E3 en Microsoft 365 Business Standard. Ook biedt SonicWall Cloud App Security uniform beleidsbeheer dat bij Office 365 E5 en Microsoft 365 Business Premium niet mogelijk is. Bovendien is Office 365 en Microsoft 365 beperkt tot ‘bekende’ malware, terwijl SonicWall Cloud App Security gebruikmaakt van Capture ATP service met ‘Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI)’ technologie, waardoor ransomware en zero-days geen toegang meer hebben tot het netwerk.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SonicWall Cloud App Security of heeft u nog aanvullende vragen? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u advies op maat.

*informeer bij ons voor de actuele voorwaarden

 

Update: 16/04/2021 

 

SonicWall Cloud App Security

Delen op

Gerelateerde berichten

Computerchips

De uitdaging van het tekort aan computerchips

Door de coronacrisis is een groot tekort aan computerchips ontstaan. Dit is gekomen door de groei van thuiswerkers en bedrijven die hun digitalisering in een hoge versnelling hebben gezet. Dit heeft grote invloed op de levertijden van producten en dit brengt vertragingen met zich mee waardoor de schaarste nog groter wordt.
read more
Betaalbaar zakelijk glasvezel

Betaalbaar zakelijk glasvezel in de Bollenstreek vanaf 2022!

In het digitale tijdperk is glasvezel voor ondernemers haast onmisbaar. Het is dé internetverbinding met de beste snelheid door synchrone techniek. Vanaf 2022 kunnen ook ondernemers in de Bollenstreek genieten van glasvezel. Wij vertellen u er graag meer over.
read more
HP Battery Health Manager

Batterij verbeteren met HP Battery Health Manager

Veel medewerkers laten hun oplader in de HP-notebook, waardoor de kans op batterijschade wordt vergroot.
read more
Windows 11

Windows 11: wat kunt u ermee en werkt het op uw apparaat?

Binnenkort komt de nieuwe opvolger van Windows 10 uit, namelijk Windows 11! Benieuwd naar de nieuwe features? Lees hier verder!
read more
Back To Top