Skip to content

Uw communicatie bestaat uit veel verschillende elektronische en papieren documenten. De productie van deze documenten vormt vaak een grote kostenpost voor bedrijven. Maar uit onderzoek blijkt dat slechts 30 procent van de kosten van printen werkelijk zichtbaar zijn. Als u niet echt op de hoogte bent van wat de kosten zijn, dan kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Ga daarom aan de slag met de printer services van Mirage.

De printer services van Mirage: inzicht in kosten

U krijgt inzicht in uw kosten voor printen en komt erachter waar u geld aan uitgeeft. Dit inzicht wordt gebruikt om een nieuw plan te ontwerpen wat de kosten verlaagt en de efficiëntie verhoogt.

Verhogen van productiviteit

Als u uw printopdrachten laat beheren, komt er kostbare tijd van uw personeel vrij. Deze tijd kan dan worden toegewezen aan belangrijke, zakelijke projecten. Ook worden uw printers optimaal gebruikt en geïntegreerd in alle bedrijfsprocessen.

Verbeteren van beveiliging

Inbreuk op uw veiligheid kan schadelijk zijn voor uw imago. Wij managen uw printers en zorgen tevens voor uw beveiliging. Wij bekijken tevens waar dit ondersteuning nodig heeft, zodat hier meer verbetering in komt.

Printermanagement voor meer duurzaamheid

Doordat wij uw printer infrastructuur overnemen, rationaliseren en veranderen, creëert u ook meer bewustzijn binnen het bedrijf. De productie van afval wordt minder en u heeft meer inzicht in energie en papiergebruik. Uw printerpark is altijd up to date en gebruikt de modernste en zuinigste apparatuur.

Neem contact op met Mirage voor meer informatie en stap in de toekomst!

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top