Skip to content

Het maken van een weloverwogen keuze voor een printoplossing is een strategisch besluit dat direct invloed heeft op de efficiëntie en productiviteit. Met adequate begeleiding en geavanceerde technologie kunnen bedrijven zich aanpassen aan een dynamische werkomgeving en tegelijkertijd hun overheadkosten verminderen. Maak een verstandige keuze, gericht op kostenbesparing en efficiëntie; kies voor de geavanceerde printoplossingen die Mirage te bieden heeft.

Kostenbesparend printmanagement

Voor bedrijven is het effectief beheren van printkosten van cruciaal belang. Door printmanagement te centraliseren door alles op één plek te regelen, kunnen overbodige toners en hoge vervangingskosten worden vermeden. Lees meer over hoe Mirage kan helpen met kostenbesparing op dit gebied.

Uniforme printervloot en beheer

Een gevarieerde set printers kan leiden tot onverwachte kosten en complex beheer. Een uniforme oplossing, zoals de Canon image RUNNER ADVANCE-printer, kan de efficiëntie verhogen. Deze gestroomlijnde oplossing minimaliseert onderhoudskwesties en vereenvoudigt het werk voor IT- beheerders. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde workflow en aanzienlijke tijdsbesparingen.

Naadloze workflow met Cloud-integratie

De integratie van printdiensten met cloudopslag is tegenwoordig onmisbaar. Het zorgt voor een naadloze workflow waarbij documenten moeiteloos kunnen worden gedeeld en opgeslagen in de Cloud. De mogelijkheid om rechtstreeks te scannen naar platforms zoals SharePoint of Dropbox vanaf uw multifunctionele printer is een gamechanger.

Beveiligd afdrukken voor thuiswerkers

Het waarborgen van privacy van documenten is essentieel, vooral gezien de opkomst van thuiswerken. Met de multifunctionele printers van Canon kunt u printopdrachten controleren en beheren om gevoelige informatie te beschermen.

De evolutie van printoplossingen

De werkplek gaat mee met de tijd en slimme printoplossingen worden steeds belangrijker in de B2B-sector. Ondernemers zoeken naar manieren om hun printinfrastructuur te optimaliseren om zo kosten te besparen en efficiëntie te verhogen, vooral nu thuiswerken de norm is.

Print met Mirage ICT Services

Wilt u profiteren van het printen met Mirage? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

evolutie van printoplossingen

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
ict ontwikkelingen en trends voor 2024

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2024

Het einde van 2023 nadert en er zijn afgelopen jaar veel veranderingen geweest op het…

Lees meer
cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
Back To Top