Skip to content

Het maken van een weloverwogen keuze voor een printoplossing is een strategisch besluit dat direct invloed heeft op de efficiëntie en productiviteit. Met adequate begeleiding en geavanceerde technologie kunnen bedrijven zich aanpassen aan een dynamische werkomgeving en tegelijkertijd hun overheadkosten verminderen. Maak een verstandige keuze, gericht op kostenbesparing en efficiëntie; kies voor de geavanceerde printoplossingen die Mirage te bieden heeft.

Kostenbesparend printmanagement

Voor bedrijven is het effectief beheren van printkosten van cruciaal belang. Door printmanagement te centraliseren door alles op één plek te regelen, kunnen overbodige toners en hoge vervangingskosten worden vermeden. Lees meer over hoe Mirage kan helpen met kostenbesparing op dit gebied.

Uniforme printervloot en beheer

Een gevarieerde set printers kan leiden tot onverwachte kosten en complex beheer. Een uniforme oplossing, zoals de Canon image RUNNER ADVANCE-printer, kan de efficiëntie verhogen. Deze gestroomlijnde oplossing minimaliseert onderhoudskwesties en vereenvoudigt het werk voor IT- beheerders. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde workflow en aanzienlijke tijdsbesparingen.

Naadloze workflow met Cloud-integratie

De integratie van printdiensten met cloudopslag is tegenwoordig onmisbaar. Het zorgt voor een naadloze workflow waarbij documenten moeiteloos kunnen worden gedeeld en opgeslagen in de Cloud. De mogelijkheid om rechtstreeks te scannen naar platforms zoals SharePoint of Dropbox vanaf uw multifunctionele printer is een gamechanger.

Beveiligd afdrukken voor thuiswerkers

Het waarborgen van privacy van documenten is essentieel, vooral gezien de opkomst van thuiswerken. Met de multifunctionele printers van Canon kunt u printopdrachten controleren en beheren om gevoelige informatie te beschermen.

De evolutie van printoplossingen

De werkplek gaat mee met de tijd en slimme printoplossingen worden steeds belangrijker in de B2B-sector. Ondernemers zoeken naar manieren om hun printinfrastructuur te optimaliseren om zo kosten te besparen en efficiëntie te verhogen, vooral nu thuiswerken de norm is.

Print met Mirage ICT Services

Wilt u profiteren van het printen met Mirage? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

evolutie van printoplossingen

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Back To Top