Skip to content

Doordat uw bedrijf groeit of een andere richting inslaat, kan het zijn dat u merkt dat een andere ICT-specialist beter bij u past. Als u overweegt om over te stappen, helpen wij bij Mirage graag. Wij maken deze keuze voor u een stuk makkelijker. Met de volgende drie stappen stapt u zonder gedoe over naar een nieuwe ICT-specialist.

Stap 1: Kennismaking met Mirage

Voordat u overstapt naar Mirage als nieuwe ICT-specialist, is het belangrijk om eerst kennis te maken. Voor de kennismaking maken wij met u een afspraak en drinken we een kop koffie, zodat we meer over elkaar te weten komen. Ons team bestaat uit verschillende specialisten die kunnen aanschuiven bij het gesprek. In het gesprek beantwoorden wij al uw vragen en nemen eventuele zorgen weg.

Stap 2: Inventariseren van wensen en ons advies

Op basis van het eerste kennismakingsgesprek, brengen wij al uw wensen in kaart. Heeft u bepaalde doelen die u wilt bereiken? Of wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dit zijn behoeften waar wij u graag bij ondersteunen. Aan de hand van deze informatie stellen wij een gepast advies voor u op met de ICT-diensten die wij u kunnen bieden. Van Service Management tot Cloud Diensten. Ook bieden wij 24/7 Stand-by Service. Zo wordt u niet alleen tijdens kantooruren geholpen, maar ook daarbuiten. Heeft u bij ons advies een goed gevoel? Neem dan de beslissing om over te stappen naar Mirage!

Stap 3: Overstap realiseren

Zodra u de keuze heeft gemaakt om over te stappen naar Mirage, begint de realisatie van de overstap. De overstap begint met het opzeggen van uw huidige ICT-specialist. Wij regelen de rest! Uit ervaring weten wij als geen ander dat er een aantal factoren van belang zijn bij de overname van ICT. Zodra de overname van uw gegevens naar ons systeem compleet is, testen wij het zodat alles werkt.

De overstap maken naar Mirage?

Heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u overstappen naar Mirage? Of heeft u hulp nodig van één van onze ICT-specialisten? Neem dan contact met ons op! Dan plannen we een afspraak in en bespreken we alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Mirage ICT-specialist

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top