Skip to content

Geschiedenis

Meer dan 25 jaar toewijding

Mirage is ontstaan in 1996. Oprichter Arjan Bredzé was gedetacheerd als ICT-professional en mainframe specialist bij IBM en Abn Amro. Hij hoorde nooit iets van de organisatie die hem detacheerde. “Een gemiste kans,” aldus Arjan Bredzé. “Dat kunnen wij ook, maar dan met medewerkers die loyaal aan je zijn. Zogenaamde Miragisten. Dat is goed voor ons, maar zeker ook voor onze klanten!”

Ontwikkelingen

Nergens gaan waarschijnlijk de ontwikkelingen zo snel als in de ICT, maar aan de andere kant is mainframe expertise voor multinationals nog steeds noodzakelijk. De basis van Staffing Services als niche speler op dit gebied van ICT-detachering is gebleven, maar door de verdergaande automatisering van het MKB is de dienstverlening van Mirage in 2005 uitgebreid naar ICT Services.

Expertise

Wij hebben een brede maar ook diepgaande ICT kennis en ervaring. Deze kennis stelt ons in staat om vrijwel alle ICT- en resourcing problemen efficiënt en effectief op te lossen en tegelijkertijd door onze ervaring uw organisatie veel geld te besparen. Wij werken voor zowel multinationals als voor het MKB.

Detachering

Onze ICT professionals (Miragisten) inhuren?

 

Lees verder

Werving & Selectie

Onze experts uw specialisten laten zoeken.

 

Lees verder

Miragisten

Onze Miragisten staan voor u klaar om u te helpen.

 

Lees verder

Opdrachtgevers

Bekijk welke opdrachtgevers u voor gingen.

 

Lees verder

De meest relevante oplossing met een zo hoog mogelijke kwaliteit

Back To Top