skip to Main Content

Het lijkt erop dat we voorlopig nog niet terug kunnen naar de oude werksituatie op kantoor en nog vanuit huis moeten werken. Dan wilt u natuurlijk wel dat uw medewerkers in een veilige online omgeving aan de slag kunnen gaan. Om potentiële cyberveiligheidsrisico’s aan te pakken voor de thuiswerkers, lanceert HP een goodwill-beveiligingscampagne. Hiermee biedt HP tips en advies om veilig thuiswerkplekken op te zetten. Mede dankzij de HP Sure Click Pro. Deze service is tijdelijk gratis beschikbaar. Mirage installeert deze tool en past dit toe op al uw pc’s.

 

HP Sure Click Pro

HP Sure Click Pro maakt gebruik van geavanceerde isolatietechnologie die u beschermen tegen embedded malware, ransomware en virussen die verstopt zitten in e-mailbijlagen of kwaadaardige websites. Zo kunt u veilig digitaal en op afstand blijven werken. De HP Sure Click Pro-versie is tot 30 september 2020 gratis te verkrijgen. Deze aanbieding is beschikbaar voor gebruikers van HP en niet-HP Windows 10 PC klanten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Verbeterde bescherming met HP Sure Click Pro

Meer dan 90% van alle malware wordt verspreid via e-mail en Microsoft Word-documenten. In plaats van het detecteren en blokkeren van deze malware, met een virusscanner, gaat HP Sure Click Pro nog een stapje verder en zorgt voor extra beveiliging. Deze software is erop gericht om malware tegen te gaan. Internetpagina’s en documenten worden gescand in een eigen gesloten omgeving van de software. Mocht er malware in de pagina of in het document zitten, dan blijft dit binnen de software en wordt het bij het afsluiten van de pagina of het bestand gelijk verwijderd. Dit infecteert uw computer verder niet. U voorkomt hiermee dat uw computer mogelijk gecrypt wordt en u hierdoor niet meer bij uw bestanden kunt komen. HP Sure Click Pro is een van de meest veilige opties voor alle thuiswerkers die in een veilige online omgeving willen werken.

 

De kenmerken van HP Sure Click Pro

  • Email protection: HP Sure Click Pro beschermt gebruikers tegen schadelijke e-mailbijlagen door Microsoft Word en Excel-bijlagen in een hardware-afgedwongen virtuele machinecontainer te openen. Bovendien kunnen gebruikers deze documenten veilig bewerken, opslaan en afdrukken, allemaal vanuit de container zonder enige werkstroomonderbrekingen. Er zit geen limiet aan het aantal documenten dat tegelijkertijd kan worden geopend; elk in hun eigen geïsoleerde virtuele container.
  • Download protection: Microsoft Word- en Excel-bestanden gedownload met Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Microsoft New Edge en de HP Sure Click Pro Secure Browser worden veilig geopend in hun eigen virtuele machine containers.
  • Browsing protection: Browserbeveiliging wordt bereikt door de HP Sure Click Pro Secure Browser te gebruiken. Deze beschermt gebruikers tegen potentiële browserkwetsbaarheden door elk browsertabblad in een virtuele machinecontainer te openen. 

 

Wat kan Mirage voor u betekenen?

Wilt u meer informatie of een aanvullende toelichting op de bovenstaande informatie omtrent thuiswerken en het inrichten van een online werkplek met HP Sure Click Pro? Neem dan contact op met Mirage. Wij staan ook in deze (moeilijke) tijd voor u klaar en willen u graag (waar mogelijk) ondersteunen.

Update: 01/05/2020

 

Delen op

Gerelateerde berichten

cisco_meraki

Netwerkoplossingen van Cisco-Meraki

Mirage wil u graag kennis laten met een handige netwerkoplossing voor alle thuiswerkende IT-managers: Cisco-Meraki.…

read more

Besparen op printkosten met HP printers

Printen moet gewoon werken: één klik en het is klaar. Geen problemen en geen gedoe.…

read more

De voordelen van een professionele e-mailhandtekening

Bij Mirage zijn wij ervan overtuigd dat het hebben van een professionele e-mailhandtekening eindeloze voordelen…

read more
goed beveiligde ict omgeving

Het belang van een goed beveiligde ICT-omgeving

Een goede computerbeveiliging is van groot belang voor uw organisatie. U wilt ten slotte toch…

read more
Back To Top