skip to Main Content

Een online beveiligingssysteem voor al uw documenten en persoonlijke gegevens is niet meer weg te denken in de tijd van nu. Weet u al welke geschikt is voor uw bedrijf? Om u een handje te helpen, lichten wij hieronder een aantal beveiligingssystemen voor u uit.

DNS Protection

Het eerste beveiligingssysteem is de DNS Protection. Deze dienst is een uitbreiding op het breedband netwerk. Door een DNS Security wordt het risico van het klikken op een verkeerd linkje zo veel mogelijk beperkt. Het systeem is toegankelijk en makkelijk in te stellen. Voor vaste werkplekken is de DNS Protection voldoende.

Webroot DNS Protection

Webroot DNS Protection is bijna identiek aan de DNS Protection. Het verschil tussen deze twee is dat de Webroot DNS protection ook geschikt is voor een mobiele werkplek. Zodra u het kantoor uitloopt, bent u alsnog beveiligd door Webroot DNS Protection en kunt u veilig door blijven werken. Bij DNS Protection is de verbinding alleen beveiligd binnen het pand en niet op andere plekken.

Hoe werkt (Webroot) DNS protection?

(Webroot) DNS Protection zorgt ervoor dat toegangsverzoeken worden gecontroleerd. Wanneer er besmettingen of verdachte situaties voordoen worden de verzoeken geblokkeerd. Besmettingen worden voorkomen op het moment dat de communicatie wordt afgesneden. Mirage biedt de DNS Protection aan als een dienst, die u meer zekerheid geeft over de veiligheid van uw netwerk.

Cloud app security

Als derde is er de cloud app security. Dit is een uitgebreide service die zichtbaarheid, beheerfuncties en verbeterde bescherming biedt voor cloudapps. U kunt met de security app het beheer en de controle die u op locaties hebt uitbreiden naar uw cloudapps. Hierdoor zijn uw documenten en gegevens extra beveiligd.

Hoe werkt cloud app security?

Dit beveiligingssysteem opereert op verschillende lagen in het netwerk, is onzichtbaar voor hackers en biedt de volledige bescherming aan e-mail in de cloud en Saas-applicaties, zoals Dropbox, Slack en Salesforce door middel van een combinatie van machine learning, kunstmatige intelligentie en big data analyse.

Yubikey

Ybikeys is het alternatief voor een sms-beveiligingscode. In de vorm van een kleine USB-stick zorgt deze authenticatiesleutel voor een eenvoudige en veilige toegang tot netwerken, online services en applicaties.

Hoe werkt een Yubikey?

Als eerste steekt u de Yubikey in een USB poort, met de cursor in het invoerveld van de ondersteunende applicatie. Met een klik op de Yubikey verstuurt het systeem de identiteit van de gebruiker in combinatie met een toegangscode voor eenmalig gebruik. Handig om te weten: de Yubikey werkt vanaf elk systeem.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende online beveiligingssystemen of heeft u nog aanvullende vragen? Als ICT bedrijf weten wij hoe we belangrijke bedrijfsgegevens veiligstellen. Onze Miragisten staan voor u klaar en geven advies op maat. U kunt ons bereiken via 020-752 22 89 of per e-mail aan sales@mirage.nl

Beveiligingssystemen

Delen op

Gerelateerde berichten

HP Battery Health Manager

Batterij verbeteren met HP Battery Health Manager

Veel medewerkers laten hun oplader in de HP-notebook, waardoor de kans op batterijschade wordt vergroot.
read more
Windows 11

Windows 11: wat kunt u ermee en werkt het op uw apparaat?

Binnenkort komt de nieuwe opvolger van Windows 10 uit, namelijk Windows 11! Benieuwd naar de nieuwe features? Lees hier verder!
read more
Digitale handtekening Adobe

Aanbieding*: Koop of verleng uw Adobe producten

Adobe wil alles voor haar klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben zij deze leuke zomeractie bedacht zodat alle werkprocessen, ook tijdens de vakanties, soepel doorlopen.
read more

SonicWall: Stop malware. Start met veilige data.

Het hacken wordt steeds populairder. Door SonicWall zijn je gegevens goed beschermd. Hulp nodig? Contact Mirage voor persoonlijk en vakkundig advies.
read more
Back To Top