Skip to content

Een online beveiligingssysteem voor al uw documenten en persoonlijke gegevens is niet meer weg te denken in de tijd van nu. Weet u al welke geschikt is voor uw bedrijf? Om u een handje te helpen, lichten wij hieronder een aantal beveiligingssystemen voor u uit.

DNS Protection

Het eerste beveiligingssysteem is de DNS Protection. Deze dienst is een uitbreiding op het breedband netwerk. Door een DNS Security wordt het risico van het klikken op een verkeerd linkje zo veel mogelijk beperkt. Het systeem is toegankelijk en makkelijk in te stellen. Voor vaste werkplekken is de DNS Protection voldoende.

Webroot DNS Protection

Webroot DNS Protection is bijna identiek aan de DNS Protection. Het verschil tussen deze twee is dat de Webroot DNS protection ook geschikt is voor een mobiele werkplek. Zodra u het kantoor uitloopt, bent u alsnog beveiligd door Webroot DNS Protection en kunt u veilig door blijven werken. Bij DNS Protection is de verbinding alleen beveiligd binnen het pand en niet op andere plekken.

Hoe werkt (Webroot) DNS protection?

(Webroot) DNS Protection zorgt ervoor dat toegangsverzoeken worden gecontroleerd. Wanneer er besmettingen of verdachte situaties voordoen worden de verzoeken geblokkeerd. Besmettingen worden voorkomen op het moment dat de communicatie wordt afgesneden. Mirage biedt de DNS Protection aan als een dienst, die u meer zekerheid geeft over de veiligheid van uw netwerk.

Cloud app security

Als derde is er de cloud app security. Dit is een uitgebreide service die zichtbaarheid, beheerfuncties en verbeterde bescherming biedt voor cloudapps. U kunt met de security app het beheer en de controle die u op locaties hebt uitbreiden naar uw cloudapps. Hierdoor zijn uw documenten en gegevens extra beveiligd.

Hoe werkt cloud app security?

Dit beveiligingssysteem opereert op verschillende lagen in het netwerk, is onzichtbaar voor hackers en biedt de volledige bescherming aan e-mail in de cloud en Saas-applicaties, zoals Dropbox, Slack en Salesforce door middel van een combinatie van machine learning, kunstmatige intelligentie en big data analyse.

Yubikey

Ybikeys is het alternatief voor een sms-beveiligingscode. In de vorm van een kleine USB-stick zorgt deze authenticatiesleutel voor een eenvoudige en veilige toegang tot netwerken, online services en applicaties.

Hoe werkt een Yubikey?

Als eerste steekt u de Yubikey in een USB poort, met de cursor in het invoerveld van de ondersteunende applicatie. Met een klik op de Yubikey verstuurt het systeem de identiteit van de gebruiker in combinatie met een toegangscode voor eenmalig gebruik. Handig om te weten: de Yubikey werkt vanaf elk systeem.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende online beveiligingssystemen of heeft u nog aanvullende vragen? Als ICT bedrijf weten wij hoe we belangrijke bedrijfsgegevens veiligstellen. Onze Miragisten staan voor u klaar en geven advies op maat. U kunt ons bereiken via 020-752 22 89 of per e-mail aan sales@mirage.nl

beveiligingssystemen

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Back To Top