skip to Main Content

U zal misschien al vernomen hebben dat Apple een nieuwe line-up aan Macbooks Pro en Air heeft aangekondigd. Na de introductie van de verbluffende M1 chip doet de M2 chip er nog eens een schepje bovenop. Deze chip is nóg sneller en gaat nóg efficiënter om met energie, de batterij gaat maar liefst 18 uur mee. Dat biedt veel mogelijkheden voor uw werkzaamheden.

Macbook Air M2 met superkracht

De compleet nieuwe MacBook Air levert nog betere prestaties dan haar voorgangers door de superkracht van de M2-chip. De nieuwe Macbook heeft een opvallend dun design, door een gewicht van slechts 1,22 kilogram en een dikte van maar 11,3 millimeter. En dat terwijl ze een 13,6-inch Liquid Retina-display heeft, dat is groter dan voorheen. Daarnaast heeft ze een geluidssysteem met vier speakers, 1080p FaceTime HD-camera en een batterij die tot 18 uur meegaat. Wat ook een opmerkelijke verandering is, is dat de MagSafe weer teruggekeerd is en er 2 Thunderbolt / usb 4 poorten in zitten.

Macbook Air M2 met superkracht

Naast de geheel nieuwe MacBook Air heeft Apple ook een nieuw MacBook Pro model geïntroduceerd met de nieuwe M2 chip. De MacBook Pro 13″ (2022) welteverstaan. De 8 core CPU en 10 core GPU zijn nog sneller dan de voorgaande versie met de M1 chip. Wat voor velen een prettige bijkomstigheid zal zijn, is dat het Magic Keyboard met Touch ID en de Touch Bar er ook gewoon nog steeds op zitten, evenals de 2 Thunderbolt / usb 4 poorten.

Wat houdt de nieuwe Apple M2 chip in?

De multicoreprocessor is een chip waarop meerdere processorkernen zijn geïntegreerd. Bijvoorbeeld bij een dualcore zitten er op één chip twee processorkernen, die één verbinding met het hoofdgeheugen delen. Apple heeft een chip weten te realiseren met een 8core CPU! Dat is dus bijzonder snel. Daarbij bevat die chip ook een 10core GPU, de grafische processor die alle grafische beelden laadt en nodig is voor het draaien van alle videotaken. Ook die capaciteit van 10core is vernieuwend.

De 13inch MacBook is er met twee versies geheugen:

  • 256GB
  • 512GB

En verschijnt in vier verschillende kleuren:

  • Space Grey
  • Silver
  • Starlight
  • Midnight

Daarnaast is de MacBook Pro verkrijgbaar met 8core CPU

in de kleuren:

  • Silver Dutch
  • Space Grey Dutch

En met SSD (Solid State Drive) geheugen van:

  • 256GB
  • 512GB

Wanneer is de nieuwe Macbook beschikbaar?

Vanaf vrijdag 8 juli kan de nieuwe MacBook worden besteld en vanaf vrijdag 15 juli mag er worden geleverd. Uiteraard leverbaar via Mirage. Vraag een offerte aan bij onze Miragisten. Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

 

 

Nieuwste_Macbook_Air_en_Pro_M2Chip

Delen op

Gerelateerde berichten

Maak kennis met accountmanager Aisha Habbout

Sinds vorige maand is Aisha Habbout werkzaam bij Mirage als accountmanager Telecom. Aisha woont in…

Lees meer
Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welk internetabonnement heeft uw bedrijf? Dat kan een lastige vraag zijn. Het verschil in aanbod…

Lees meer
HP Fortis

Nieuwe HP Pro Fortis devices

Onze Mirage klanten werken veel met HP laptops en tablets. HP introduceert nu de Pro…

Lees meer
Back To Top