Ga naar hoofdinhoud

Onze Mirage klanten werken veel met HP laptops en tablets. HP introduceert nu de Pro Fortis devices, die zeer geschikt zijn voor hybride werken. De HP ProBook Fortis G9 en HP Pro x360 Fortis G9 zijn uitgerust met het lichtere Windows 11 SE en hebben beide een G10-variant met een betere Intel i3 of i5 van de 12e generatie.

HP Pro Fortis devices voor hybride werken

Begin dit jaar kondigde HP zijn nieuwste pc line-up G9 aan. Na introductie in VS, is de nieuwste G9 lijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. HP is duidelijk geïnspireerd door de ontwikkelingen van het hybride werken. De nieuwe productlijn staat helemaal in het teken van hybride werken. Daaronder te verstaan dat u in een hybride werkmodus altijd en overal het beste materiaal nodig hebt om flexibel te kunnen (samen)werken.

Eigenschappen van de nieuwe HP Pro Fortis

De In dit productoverzicht leest u in één oogopslag de eigenschappen van de twee type nieuwe devices.

HP Fortis: robuuste bouw

De bouw van de HP Fortis serie is zodanig ontworpen dat het tegen een stootje kan. De serie heeft niet alleen stevige behuizing, maar ook een extra metalen schild die de batterij beschermd. Ook is de behuizing en het toetsenbord eenvoudig te reinigen met doodgewone huishoudelijke desinfectie- en reinigingsdoekjes.

De HP Pro Fortis serie biedt betrouwbaarheid en zeer goede prestaties door haar robuuste ontwerp. Kortom, een mooie serie die inspeelt op flexibiliteit en een hybride werkstijl. Natuurlijk leverbaar via Mirage. Vraag een offerte aan bij onze Miragisten. Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

HP Fortis

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht Microsoft

Einde Windows 8.1 voor bedrijven

Op 10 januari 2023 eindigt de verlengende ondersteuning voor Windows 8.1. Dat betekent dat er…

Lees meer
jeroen van oosterom

Jeroen van Oosterom benoemd tot commercieel directeur.

Vanaf januari 2023 neemt Jeroen van Oosterom de verantwoordelijkheid over de commercie bij Mirage ICT-Services…

Lees meer
ICT ontwikkelingen en trends voor 2023

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2023

De ICT-branche wordt steeds belangrijker voor de waarborging van gevoelige informatie van organisaties. De ontwikkeling…

Lees meer
Detacheren van personeel

Detacheren en recruitment van personeel

Het tekort aan ICT-personeel is een probleem in de ICT-wereld. Onze Miragisten hebben expertise op…

Lees meer
Back To Top