skip to Main Content

We verwelkomen onze nieuwe directeur van Mirage: Patrick Bosman. Patrick richtte zich tijdens zijn studie al op het ondernemen en zet zijn kennis nu in om Mirage verder te ontwikkelen. Patrick gaat zich met name richten op Mirage ICT Services, waar hij samen met Arjan Bredzé en Frank Bosman in het directieteam werkt aan de groei van Mirage.

Maak kennis met Patrick Bosman

In 2016 begon Patrick tijdens zijn HBO-studie Ondernemerschap en Retail Management met het opdoen van werkervaring bij Mirage. Patrick vertelt: “Het ondernemen zat er bij mij al vroeg in. Tijdens mijn studie startte ik mijn bedrijf Bosman Media. Dit is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Met Bosman Media maakte ik videoproducties voor bedrijven, bruiloften en uitvaarten. Nog altijd vind ik het mooi om met videografie bezig te zijn, maar mijn passie ligt nog meer in het ondernemen met een mooi team”.

Patrick vervolgt: “Bij Mirage zie ik veel kansen, zowel met de organisatie als in ons team. De afgelopen jaren heb ik al veel stappen mogen maken op het gebied van marketing, organisatie en personeelsmanagement. Ik kijk ernaar uit om met dit team verder te bouwen aan de toekomst van Mirage!”

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Maak kennis met accountmanager Aisha Habbout

Sinds vorige maand is Aisha Habbout werkzaam bij Mirage als accountmanager Telecom. Aisha woont in…

Lees meer
Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welk internetabonnement heeft uw bedrijf? Dat kan een lastige vraag zijn. Het verschil in aanbod…

Lees meer
HP Fortis

Nieuwe HP Pro Fortis devices

Onze Mirage klanten werken veel met HP laptops en tablets. HP introduceert nu de Pro…

Lees meer
Back To Top