Ga naar hoofdinhoud

We verwelkomen onze nieuwe directeur van Mirage: Patrick Bosman. Patrick richtte zich tijdens zijn studie al op het ondernemen en zet zijn kennis nu in om Mirage verder te ontwikkelen. Patrick gaat zich met name richten op Mirage ICT Services, waar hij samen met Arjan Bredzé en Frank Bosman in het directieteam werkt aan de groei van Mirage.

Maak kennis met Patrick Bosman

In 2016 begon Patrick tijdens zijn HBO-studie Ondernemerschap en Retail Management met het opdoen van werkervaring bij Mirage. Patrick vertelt: “Het ondernemen zat er bij mij al vroeg in. Tijdens mijn studie startte ik mijn bedrijf Bosman Media. Dit is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Met Bosman Media maakte ik videoproducties voor bedrijven, bruiloften en uitvaarten. Nog altijd vind ik het mooi om met videografie bezig te zijn, maar mijn passie ligt nog meer in het ondernemen met een mooi team”.

Patrick vervolgt: “Bij Mirage zie ik veel kansen, zowel met de organisatie als in ons team. De afgelopen jaren heb ik al veel stappen mogen maken op het gebied van marketing, organisatie en personeelsmanagement. Ik kijk ernaar uit om met dit team verder te bouwen aan de toekomst van Mirage!”

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Mirage is ISO 9001 gecertificeerd!

Bij Mirage vinden wij klanttevredenheid het belangrijkste wat er is. We besteden dan ook veel…

Lees meer

Toename van phishingmails leidt tot hogere cybercriminaliteit

Mailtjes verzonden vanuit de naam van collega’s of organisaties die vragen of je geld over…

Lees meer
NIS richtlijnen

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Bent u al bekend met de NIS2-richtlijn? Deze Europese richtlijn voor cybersecurity is vorig jaar…

Lees meer

9 maanden gratis printen met Mirage ICT Services

Een verslag, nieuw contract of aantekeningen van de vergadering printen. Af en toe is het…

Lees meer
Back To Top