skip to Main Content

We verwelkomen onze nieuwe directeur van Mirage: Patrick Bosman. Patrick richtte zich tijdens zijn studie al op het ondernemen en zet zijn kennis nu in om Mirage verder te ontwikkelen. Patrick gaat zich met name richten op Mirage ICT Services, waar hij samen met Arjan Bredzé en Frank Bosman in het directieteam werkt aan de groei van Mirage.

Maak kennis met Patrick Bosman

In 2016 begon Patrick tijdens zijn HBO-studie Ondernemerschap en Retail Management met het opdoen van werkervaring bij Mirage. Patrick vertelt: “Het ondernemen zat er bij mij al vroeg in. Tijdens mijn studie startte ik mijn bedrijf Bosman Media. Dit is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Met Bosman Media maakte ik videoproducties voor bedrijven, bruiloften en uitvaarten. Nog altijd vind ik het mooi om met videografie bezig te zijn, maar mijn passie ligt nog meer in het ondernemen met een mooi team”.

Patrick vervolgt: “Bij Mirage zie ik veel kansen, zowel met de organisatie als in ons team. De afgelopen jaren heb ik al veel stappen mogen maken op het gebied van marketing, organisatie en personeelsmanagement. Ik kijk ernaar uit om met dit team verder te bouwen aan de toekomst van Mirage!”

 

Delen op

Gerelateerde berichten

ICT uitbesteden of zelf doen

ICT uitbesteden of zelf doen?

Clouddiensten worden steeds groter, ingewikkelder en belangrijker. De nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op.…

read more
Microsoft voor bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 is voor onze Miragisten het fundament. Als klant ontvangt u een combinatie van…

read more

Do’s en don’ts bij het opzetten van een Wi-Fi netwerk

Zelfs de kleinste bedrijven zijn tegenwoordig niets zonder een draadloos Wi-Fi netwerk. Voor uw bezoekende gasten, maar ook voor presentaties in de vergaderruimte is het onmisbaar. Het opzetten van een dergelijk netwerk is anders dan een netwerk voor thuis. Let hierbij op de volgende punten:
read more
HP printer

Drie jaar service cadeau op geselecteerde printers!

Bij aankoop van een geselecteerde printer kunnen klanten deze registeren bij HP (tot 60 dagen na aankoop) en daarmee een service-uitbreiding krijgen tot drie jaar! Actie loopt tot 31 juli 2019.
read more
Back To Top