Ga naar hoofdinhoud

Mirage wil u graag kennis laten met een handige netwerkoplossing voor alle thuiswerkende IT-managers: Cisco-Meraki. Deze tool beschikt over een dashboard waarmee een u als IT-manager of medewerker het netwerk kan monitoren zonder zelf op de locatie te hoeven zijn. Wel zo handig, gezien de huidige omstandigheden. Mirage voorziet u graag van meer informatie en bespreekt de overige voordelen van de netwerkoplossingen van Cisco-Meraki.

 

Voordelen van Cisco-Meraki

  • Cisco-Meraki is ontzettend stabiel.
  • U betaalt een afgesproken all-in one prijs per afgesproken aantal jaar dat u gebruik wil maken van de licenties. Sluit u een licentie af voor drie jaar, dan krijgt u het derde jaar nagenoeg gratis. Liever een licentie voor 5 jaar? Dan is het laatste jaar volledig gratis.
  • Waar andere leveranciers voor iedere module extra kosten in rekening brengen, rekent Cisco-Meraki één vast bedrag voor een complete oplossing. Hierbij valt te denken aan veiligheidsopties als anti-spam en dergelijke.
  • Cisco-Meraki biedt zeer goede garantievoorwaarden. Zo ontvangt u levenslange garantie op de hardware.
  • Cisco-Meraki is makkelijk in onderhoud en management.
  • De netwerkoplossing biedt goede rapportage mogelijkheden voor analyses.
  • De software is zo geavanceerd dat de meeste incidenten en problemen automatisch worden opgelost.
  • Er is meer aandacht aan het design besteed dan bij andere apparaten.
  • Het dashboard en de software is zelfs voor leken te volgen dus klanten kunnen ook sneller zelf het beheer regelen en volgen.

 

Thuiswerken met Cisco-Meraki

Thuiswerken brengt risico’s met zich mee. Een controle hierop is belangrijk. Hiervoor heeft Cisco-Meraki ook oplossingen. Zij bieden onder andere goede mogelijkheden om het netwerk van uw bedrijf te managen.

 

Meer informatie

Cisco-Meraki is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing. Cisco-Meraki biedt goede garanties, hanteert all-in-one prijzen en is eenvoudig op en af te schalen. Hierdoor is uw omgeving flexibel aan te passen aan elke situatie. Wij vinden het belangrijk dat u ook optimaal gebruik kunt blijven maken van het Wi-Fi netwerk. Via slimme monitoring tools kan Mirage ICT-Services op afstand het netwerk proactief monitoren. Onze supportdesk staat klaar voor vragen en onze engineers helpen bij het monitoren en onderhouden van het netwerk.

 

Wilt u meer uit uw netwerk halen en uw Wi-Fi netwerk optimaliseren? Of wilt u eens sparren over de mogelijkheden? Dan staat ons team voor u klaar. Onze specialisten laten u graag via een demo zien wat de mogelijkheden zijn met Cisco-Meraki. Wij zullen uw wensen en behoeften vertalen naar een plan dat voor u en uw organisatie het beste werkt. Wilt u hier meer over weten? Dan zijn wij te bereiken via 020-752 22 89 of per mail via sales@mirage.nl.

Update: 22/09/2020

 

cisco_meraki

Delen op

Gerelateerde berichten

cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
cyberaanvallen

Mirage beschermt bedrijven tegen cyberaanvallen en waarborgt de digitale infrastructuur.

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage…

Lees meer
hybride-werken

Mirage neemt hybride werkmodellen aan met flexibele IT-oplossingen

Mirage heeft een positieve stap gezet in het creëren van veilige en productieve werkomgeving door…

Lees meer
Back To Top