Ga naar hoofdinhoud

Heeft u al gekeken naar de voordelen van een multifunctionele printer? Maar weet u niet welke voordelen dit voor uw organisatie oplevert? Wij kunnen u hier in adviseren in een vrijblijvend gesprek. Daarnaast bieden wij nu de actie: Gratis aflever- en installatie van uw printer! *

 

Zelf zijn wij fan van de Canon de imageRUNNER ADVANCE. Deze multifunctionele printer is zeer gebruiksvriendelijk en energiebesparend. Ook verhoogt de printer de productiviteit door verbeterde documentworkflows, intuïtief gebruiksgemak en koppelingsmogelijkheden met de cloud. En dat terwijl de beveiliging van uw gegevens behouden blijft. Oftewel, veel voordelen en onmisbaar voor een moderne werkomgeving.

 

Hoge snelheid

De printer heeft een zeer hoge productieve snelheid van 30 A4-pagina’s per minuut (zwart-wit/ kleur). Daarnaast wordt de efficiëntie verhoogd door geavanceerde personalisatie en gesynchroniseerde aangepaste instellingen.

 

Vertrouwelijke gegevens worden beschermd

De printer wordt gekenmerkt door een uitgebreide systeem-, netwerk- en documentbeveiliging. Uw gegevens blijven beschermd wat een uniforme gebruikerservaring gegarandeerd.

 

Kostenbesparend

Bespaar 10% tot 30% op uw printkosten met de imageRUNNER ADVANCE. De Remote Operators Software Kit (standaard) van de printer biedt toegang tot de gebruikersinterface van het systeem vanaf een pc en draagt zo bij aan snellere probleemoplossing door diagnose op afstand. Naast automatisch tonerbeheer en meterstanden biedt de imageRUNNER ADVANCE printer diverse tools om de totale printkosten te controleren en te optimaliseren.

 

Milieubewust

Geavanceerde technologieën, CS-toner en innovatieve slaapstandfuncties verminderen het totale energieverbruik van de printers. Milieuvriendelijke opties, zoals nieten zonder nietjes en dubbelzijdig afdrukken, zorgen ervoor dat de impact op het milieu wordt beperkt.

Bent u bekend dat Mirage buiten uw IT partner ook uw Printer partner is? En wij u hierin goed kunnen adviseren. Loopt u tegen hoge kosten aan van uw printer? Vindt u losse cartridges aankopen ook omslachtig en duur? Betaald u voor uw gevoel ook te veel bij uw huidige aanbieder? Wilt u ook snel en direct scannen naar uw Cloud omgeving? Heeft u ook behoefte aan inzicht in uw printgedrag? Neemt u contact op met ons. Laten we met elkaar gaan kijken waar we de besparing kunnen vinden.

 

*Deze actie loopt tot 1 maart 2021.

Update: 13/10/2020

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Mirage is ISO 9001 gecertificeerd!

Bij Mirage vinden wij klanttevredenheid het belangrijkste wat er is. We besteden dan ook veel…

Lees meer
KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top