Skip to content

Apple komt vandaag van de nieuwste update van hun besturingssysteem, iOS 9.3

Deze update is weer een grote verandering waar bij verschillende functies zijn verbeterd. Mirage zette de belangrijkste op een rijtje:

Nightshift

Eindelijk introduceert Apple iets wat ’s avonds de kleuren van de beeldscherm verandert om schadelijke invloeden op het slaappatroon te minimaliseren; Apple nightshift. Afhankelijk van de locatie en de tijd, dimt Apple automatisch het scherm en maakt het de kleuren warmer om zo het slechte effect van het heldere schermpje tegen te gaan.

Notes krijgt bescherming met wachtwoord

Notes, het notitie-programma van de iPhone wordt door veel mensen intensief gebruikt. Nu kan je de gegevens in dit programma beschermen met een code of met vingerafdruk-wachtwoord.

Nieuwe manier van Apple Apps beheren

De Apple apps zijn nu nog makkelijker te bedienen met de speciale 3D toets en snelkeuzemenu’s die hier bij horen. Elke App krijgt speciale opties, dus kijk bij de verschillende Apps wat de keuzes zijn.

‘Recommandations’ persoonlijker

Welke Apps of muziek of iBooks beter bij je passen, is nu ook goed geregeld bij Apple. Nieuws krijgt deze update ook. In hoeverre dit goed werkt in Nederland is nog niet bekend.

Live photo’s

Gebruikt u live photos? U kunt nu makkelijker een beeld hieruit exporteren als beste shot.

Health uitgebreid

De Health App op uw toestel is uitgebreid. U kunt nu makkelijker dan ooit andere apps hier aan verbinden. De Health App geeft nu ook betere suggesties om uw gezondheid nog beter te monitoren.

Benieuwd naar wat deze update betekent voor uw bedrijf en de telefoons van uzelf en uw medewerkers? Neem contact met ons op.

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top