Skip to content

Patrick is voor velen al lang geen onbekende meer. Als student heeft hij vorig jaar al een aantal projecten voor Mirage uitgevoerd – en als zoon van directeur Frank Bosman – mag het zeker genoemd worden dat Patrick meer is dan een gewone stagiair. In een kort interview met Patrick leren we hem beter kennen.

Wat doe jij op dit moment bij Mirage?

“Vanuit mijn opleiding Small Business doe ik een onderzoek hoe Mirage beter haar diverse kanalen kan benutten om klanten op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen.”

Wat valt je op bij Mirage?

“Ik krijg ontzettend veel kansen om mee te denken op alle niveaus en daarmee eigenlijk de verbindende factor te zijn tussen personeel, management en directie. Daarmee kan ik mijn onderzoek goed uitvoeren en leer ik Mirage als bedrijf heel goed kennen.”

Wat doe je als je niet werkt bij Mirage?

“Dan ben ik aan het filmen op een huwelijk – want naast mijn opleiding heb ik mijn eigen videoproductiebedrijf. Ik heb mijzelf geleerd hoe ik mooie video’s maak en ik word steeds meer gevraagd om op feesten en partijen een video te maken.”

Hoe zie jij je toekomst?

Patrick lacht: “Ik kan nog niet in de toekomst kijken, maar ik zie mijzelf graag wel als ondernemer. En of dit het laten groeien van mijn videoproductie-bedrijf is of een hele andere richting – dat weet ik nu nog niet.”

Wat kan jij klanten voor tip geven als Miragist?

“Ik ben nauw betrokken bij het voorkomen van datalekken en de behorende acties vanuit de AVG. Gelukkig hebben wij hier goede firewalls en andere oplossingen voor om aanvallen zo goed mogelijk te voorkomen. Maar bedrijven moeten meer doen dan alleen een goede beveiliging van Mirage. Daar is nog veel werk aan de winkel!”

Delen op

Gerelateerde berichten

Toename van phishingmails leidt tot hogere cybercriminaliteit

Mailtjes verzonden vanuit de naam van collega’s of organisaties die vragen of je geld over…

Lees meer
NIS richtlijnen

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Bent u al bekend met de NIS2-richtlijn? Deze Europese richtlijn voor cybersecurity is vorig jaar…

Lees meer

9 maanden gratis printen met Mirage ICT Services

Een verslag, nieuw contract of aantekeningen van de vergadering printen. Af en toe is het…

Lees meer

Alle voordelen van in de Cloud werken

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en eigen platformen waar bestanden en documenten…

Lees meer
Back To Top