Ga naar hoofdinhoud

Patrick is voor velen al lang geen onbekende meer. Als student heeft hij vorig jaar al een aantal projecten voor Mirage uitgevoerd – en als zoon van directeur Frank Bosman – mag het zeker genoemd worden dat Patrick meer is dan een gewone stagiair. In een kort interview met Patrick leren we hem beter kennen.

Wat doe jij op dit moment bij Mirage?

“Vanuit mijn opleiding Small Business doe ik een onderzoek hoe Mirage beter haar diverse kanalen kan benutten om klanten op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen.”

Wat valt je op bij Mirage?

“Ik krijg ontzettend veel kansen om mee te denken op alle niveaus en daarmee eigenlijk de verbindende factor te zijn tussen personeel, management en directie. Daarmee kan ik mijn onderzoek goed uitvoeren en leer ik Mirage als bedrijf heel goed kennen.”

Wat doe je als je niet werkt bij Mirage?

“Dan ben ik aan het filmen op een huwelijk – want naast mijn opleiding heb ik mijn eigen videoproductiebedrijf. Ik heb mijzelf geleerd hoe ik mooie video’s maak en ik word steeds meer gevraagd om op feesten en partijen een video te maken.”

Hoe zie jij je toekomst?

Patrick lacht: “Ik kan nog niet in de toekomst kijken, maar ik zie mijzelf graag wel als ondernemer. En of dit het laten groeien van mijn videoproductie-bedrijf is of een hele andere richting – dat weet ik nu nog niet.”

Wat kan jij klanten voor tip geven als Miragist?

“Ik ben nauw betrokken bij het voorkomen van datalekken en de behorende acties vanuit de AVG. Gelukkig hebben wij hier goede firewalls en andere oplossingen voor om aanvallen zo goed mogelijk te voorkomen. Maar bedrijven moeten meer doen dan alleen een goede beveiliging van Mirage. Daar is nog veel werk aan de winkel!”

Delen op

Gerelateerde berichten

Privacy en veiligheid

Nederlanders vinden privacy belangrijker dan veiligheid

‘’Ik heb toch niks te verbergen, van mij mag iedereen alles zien hoor. Waarom zou…

Lees meer
Fraude wordt steeds innovatiever

Online fraude wordt steeds innovatiever

Het maakt tegenwoordig niet meer uit hoé goed uw wachtwoorden en persoonsgegevens zijn beveiligd, de…

Lees meer

23 november: teamwork makes the dreamwork

Op woensdag 23 november heeft Mirage ICT Services een teamochtend, waarbij teambuilding centraal staat. Bij…

Lees meer

Ruil uw oude Apple apparaten in en ontvang korting op een nieuw product van Apple

Worden uw Apple apparaten op kantoor na een aantal jaar ook steeds langzamer en zijn…

Lees meer
Back To Top