skip to Main Content

Werkplekken beheren is waar wij sterk in zijn. Sterker nog, bij Mirage willen we niets liever dan uw spil zijn in het oplossen van ICT-processen en -infrastructuur. Maar wat verstaan wij daaronder? Onze werkplekbeheerders faciliteren en onderhouden de hardware en software bij uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de wifi het doet, de printer werkt, de telefooncentrale draait of dat uw bestanden veilig op de server zijn opgeslagen.

 

ICT-services van Mirage

De basis van Staffing Services als niche speler op het gebied van ICT-detachering is gebleven, maar door de verdergaande automatisering van het MKB is de dienstverlening van Mirage in 2005 uitgebreid naar ICT Services. Wij bieden ICT-diensten aan met betrekking tot:

 

 

De spil tussen systeembeheer en de servicedesk

Als werkplekbeheerders regelen wij alles tussen systeembeheer en de servicedesk. Voornamelijk houden onze werkplekbeheerders zich bezig met het installeren en configureren van werkstations, randapparatuur en software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmaken van een Public Cloud voor uw bedrijf. Of die ene gebruikte of nieuwe laptop gereed maken voor uw nieuwe collega. Wat uw vraag ook is, de Mirage systeembeheerders hebben altijd een passend advies.

 

ICT-problemen oplossen

Wij houden alle devices up-to-date als het gaat om security en software. De onvoorziene problemen die om de hoek komen kijken, lossen wij uiteraard op. Zo hebben we voor diverse klanten gezorgd dat de kwaliteit van hun kantoorautomatisering is toegenomen en een kostenverlaging is gerealiseerd door het voorkomen van onvoorziene ICT uitgaven.

 

Hoe realiseert Mirage haar ICT-diensten?

Door onze brede en diepgaande ICT-kennis en ervaring bieden we passende ICT-oplossingen voor kleine én grote bedrijven. Elke situatie vraagt om een andere software of systeem, ook heeft iedere organisatie zijn eigen wensen en behoeften. We werken dan ook al jaren met verschillende partners, zoals:

 

 • Ziggo Zakelijk
 • HP Business Partner
 • Microsoft Certified
 • Microsoft Surface
 • APC
 • Canon
 • Wellnomics
 • Cisco Meraki
 • SMS Passcode
 • Hewlett Packard Enterprise
 • Aruba a Hewlett Packard Enterprise company.

 

Wilt u meer weten over onze werkplekbeheerdiensten? Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Maak kennis met accountmanager Aisha Habbout

Sinds vorige maand is Aisha Habbout werkzaam bij Mirage als accountmanager Telecom. Aisha woont in…

Lees meer
Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welk internetabonnement heeft uw bedrijf? Dat kan een lastige vraag zijn. Het verschil in aanbod…

Lees meer
HP Fortis

Nieuwe HP Pro Fortis devices

Onze Mirage klanten werken veel met HP laptops en tablets. HP introduceert nu de Pro…

Lees meer
Back To Top