Ga naar hoofdinhoud

Werkplekken beheren is waar wij sterk in zijn. Sterker nog, bij Mirage willen we niets liever dan uw spil zijn in het oplossen van ICT-processen en -infrastructuur. Maar wat verstaan wij daaronder? Onze werkplekbeheerders faciliteren en onderhouden de hardware en software bij uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de wifi het doet, de printer werkt, de telefooncentrale draait of dat uw bestanden veilig op de server zijn opgeslagen.

 

ICT-services van Mirage

De basis van Staffing Services als niche speler op het gebied van ICT-detachering is gebleven, maar door de verdergaande automatisering van het MKB is de dienstverlening van Mirage in 2005 uitgebreid naar ICT Services. Wij bieden ICT-diensten aan met betrekking tot:

 

 

De spil tussen systeembeheer en de servicedesk

Als werkplekbeheerders regelen wij alles tussen systeembeheer en de servicedesk. Voornamelijk houden onze werkplekbeheerders zich bezig met het installeren en configureren van werkstations, randapparatuur en software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmaken van een Public Cloud voor uw bedrijf. Of die ene gebruikte of nieuwe laptop gereed maken voor uw nieuwe collega. Wat uw vraag ook is, de Mirage systeembeheerders hebben altijd een passend advies.

 

ICT-problemen oplossen

Wij houden alle devices up-to-date als het gaat om security en software. De onvoorziene problemen die om de hoek komen kijken, lossen wij uiteraard op. Zo hebben we voor diverse klanten gezorgd dat de kwaliteit van hun kantoorautomatisering is toegenomen en een kostenverlaging is gerealiseerd door het voorkomen van onvoorziene ICT uitgaven.

 

Hoe realiseert Mirage haar ICT-diensten?

Door onze brede en diepgaande ICT-kennis en ervaring bieden we passende ICT-oplossingen voor kleine én grote bedrijven. Elke situatie vraagt om een andere software of systeem, ook heeft iedere organisatie zijn eigen wensen en behoeften. We werken dan ook al jaren met verschillende partners, zoals:

 

 • Ziggo Zakelijk
 • HP Business Partner
 • Microsoft Certified
 • Microsoft Surface
 • APC
 • Canon
 • Wellnomics
 • Cisco Meraki
 • SMS Passcode
 • Hewlett Packard Enterprise
 • Aruba a Hewlett Packard Enterprise company.

 

Wilt u meer weten over onze werkplekbeheerdiensten? Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Een blijvende trend: het tekort aan ICT personeel

De ICT sector is één van de sectoren in Nederland waar structureel tekort is aan…

Lees meer

Nederlandse ICT beveiliging moet geoptimaliseerd worden tegen cyberaanvallen

Hoe veilig is uw bedrijf? Bent u bestand tegen cyberaanvallen? Veel Nederlandse organisaties kunnen cyberaanvallen…

Lees meer
Nieuwsbericht Microsoft

Einde Windows 8.1 voor bedrijven

Op 10 januari 2023 eindigt de verlengende ondersteuning voor Windows 8.1. Dat betekent dat er…

Lees meer
jeroen van oosterom

Jeroen van Oosterom benoemd tot commercieel directeur.

Vanaf januari 2023 neemt Jeroen van Oosterom de verantwoordelijkheid over de commercie bij Mirage ICT-Services…

Lees meer
Back To Top