Skip to content

Werkplekken beheren is waar wij sterk in zijn. Sterker nog, bij Mirage willen we niets liever dan uw spil zijn in het oplossen van ICT-processen en -infrastructuur. Maar wat verstaan wij daaronder? Onze werkplekbeheerders faciliteren en onderhouden de hardware en software bij uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de wifi het doet, de printer werkt, de telefooncentrale draait of dat uw bestanden veilig op de server zijn opgeslagen.

 

ICT-services van Mirage

De basis van Staffing Services als niche speler op het gebied van ICT-detachering is gebleven, maar door de verdergaande automatisering van het MKB is de dienstverlening van Mirage in 2005 uitgebreid naar ICT Services. Wij bieden ICT-diensten aan met betrekking tot:

 

 

De spil tussen systeembeheer en de servicedesk

Als werkplekbeheerders regelen wij alles tussen systeembeheer en de servicedesk. Voornamelijk houden onze werkplekbeheerders zich bezig met het installeren en configureren van werkstations, randapparatuur en software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmaken van een Public Cloud voor uw bedrijf. Of die ene gebruikte of nieuwe laptop gereed maken voor uw nieuwe collega. Wat uw vraag ook is, de Mirage systeembeheerders hebben altijd een passend advies.

 

ICT-problemen oplossen

Wij houden alle devices up-to-date als het gaat om security en software. De onvoorziene problemen die om de hoek komen kijken, lossen wij uiteraard op. Zo hebben we voor diverse klanten gezorgd dat de kwaliteit van hun kantoorautomatisering is toegenomen en een kostenverlaging is gerealiseerd door het voorkomen van onvoorziene ICT uitgaven.

 

Hoe realiseert Mirage haar ICT-diensten?

Door onze brede en diepgaande ICT-kennis en ervaring bieden we passende ICT-oplossingen voor kleine én grote bedrijven. Elke situatie vraagt om een andere software of systeem, ook heeft iedere organisatie zijn eigen wensen en behoeften. We werken dan ook al jaren met verschillende partners, zoals:

 

 • Ziggo Zakelijk
 • HP Business Partner
 • Microsoft Certified
 • Microsoft Surface
 • APC
 • Canon
 • Wellnomics
 • Cisco Meraki
 • SMS Passcode
 • Hewlett Packard Enterprise
 • Aruba a Hewlett Packard Enterprise company.

 

Wilt u meer weten over onze werkplekbeheerdiensten? Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Toename van phishingmails leidt tot hogere cybercriminaliteit

Mailtjes verzonden vanuit de naam van collega’s of organisaties die vragen of je geld over…

Lees meer
NIS richtlijnen

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Bent u al bekend met de NIS2-richtlijn? Deze Europese richtlijn voor cybersecurity is vorig jaar…

Lees meer

9 maanden gratis printen met Mirage ICT Services

Een verslag, nieuw contract of aantekeningen van de vergadering printen. Af en toe is het…

Lees meer

Alle voordelen van in de Cloud werken

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en eigen platformen waar bestanden en documenten…

Lees meer
Back To Top