skip to Main Content

Met de nieuwe Mirage Support Portal staan wij onze klanten sneller en effectiever bij in ICT support vragen. Met één eenvoudige inlog hebben klanten direct inzicht in issues, tickets en controle over zelf ingediende cases. Onze Miragisten ontvangen nu, in plaats van alleen telefonisch of per e-mail, ook via deze portal binnenkomende vragen. Zo kunnen wij uw case nog sneller beantwoorden.

 

Meer service. Meer integratie. Support altijd bereikbaar.

Nieuwe cases meldt u vanaf nu niet meer telefonisch of per e-mail, maar via het nieuwe Support Portal. Wanneer een klant een melding maakt via het Support Portal ontvangen onze Miragisten een melding. Vervolgens houdt u online in de Support Portal zelf zicht op de voortgang van uw support vraag. Natuurlijk blijven onze support medewerkers ook nog steeds via e-mail en telefoon bereikbaar.

 

Waar kunt u dit portal vinden?

Het Support Portal bevindt zich op onze website bovenaan de homepage. Daarnaast is dit portal direct te bereiken via: https://support.mirage.nl/. Op het Support Portal logt u in en vervolgens beheert u zelf cases, tickets en vragen. Zo heeft u altijd en snel inzicht in de actuele status(sen) van de cases.

 

Direct naar uw eigen account in het Support Portal

Via de support knop op onze website bereikt u direct het portal en de mogelijkheid uw account aan te maken of uw wachtwoord op te vragen. Via “wachtwoord vergeten” vraagt u een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Wanneer uw e-mailadres overeenkomt met het e-mailadres in ons systeem, zult u een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Het wachtwoord kunt u uiteraard na de eerste keer inloggen wijzigen.

 

Meer weten over het Mirage Support Portal?

Stel uw vraag via onze nieuwe portal, of neem contact op met support door een mailtje te sturen naar support@mirage.nl of te bellen naar 020-752 22 90. Onze collega’s staan voor u klaar.

 

Update: 16/02/2021

 

Mirage Support Portal

Delen op

Gerelateerde berichten

Samsung Business TV

Aanbieding*: Koop een Samsung TV en krijg gratis een New Start muurbeugel cadeau

De Samsung Business TV is perfect voor bedrijven die graag content willen tonen via een beeldscherm en deze op afstand willen bedienen. Nu een aanbieding bij Mirage: Koop een Samsung Business TV en krijg gratis een New Start muurbeugel cadeau.
read more

Een ICT-omgeving is altijd maatwerk

De juiste producten kiezen of werken in een ICT-omgeving die het beste bij een bedrijf past. Het is soms nog knap lastig om een keuze te maken. Er zijn zo veel mogelijkheden. Mirage levert IT-totaaloplossingen op maat.
read more

BitLocker, wat is het en wat doet het?

Om uw bestanden nog beter te beveiligen, is het verstandig om de gegevens op uw harde schijf te versleutelen. BitLocker is hiervoor een uitstekende oplossing. Wij leggen u graag uit wat BitLocker doet en hoe u het kunt activeren op uw PC.
read more
Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid

Bepaal de risicoklasse van uw onderneming

Een cyberincident kan grote gevolgen hebben. Bij de digitale veiligheid van een onderneming wordt niet…

read more
Back To Top