Ga naar hoofdinhoud

Heeft u een project op de planning staan waarbij u voor een bepaalde tijd een ICT-specialist nodig heeft? Mirage staat voor u klaar! Wij hebben de juiste ICT-experts voor u in huis. Naast onze ICT-services doen wij ook aan detachering van ICT-professionals. Zo hebben de Mirage ICT-experts o.a. al de KLM, ING, Gemeente Amsterdam, Belastingdienst en Unilever ontzorgd.

 

Waarom ICT-specialisten detacheren?

Het kan zijn dat u specifieke projecten heeft lopen waarvoor tijdelijk een ICT-expert nodig is. Of dat uw organisatie stevige verandering ondergaat op het gebied van IT en ICT. Maar ook uw bedrijf een piekmoment doormaakt waarbij er extra mankracht op de ICT-afdeling noodzakelijk is. Dan zijn er tal van mogelijkheden om tijdelijk werkkrachten in te huren; freelancers, uitzendkrachten en gedetacheerden. Dit zijn allemaal flexibele arbeidsvormen waarbij u niet gebonden bent aan een vast contract. In tegenstelling tot freelancen en uitzenden heeft u met detachering meer zekerheid in de professionaliteit van het tijdelijke personeel. Die zekerheid biedt Mirage.

 

Datachering is een ideale werkvorm

Detachering is de ideale combinatie van flexibel aannemen, loyaliteit en binding van ICT-professionals die al lang aan ons verbonden zijn. Ook qua verantwoordelijkheid ontzorgen wij u, want als formele werkgever zijn wij verantwoordelijk voor administratieve handelingen en de risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

 

 

Database ICT-professionals van Mirage

Wij hebben een vaste groep van ruim zestig professionals in ons bestand, die al een aantal jaren aan ons verbonden zijn en ingezet worden bij grote organisaties, banken en semioverheden. Mirage waarborgt de professionaliteit van het gedetacheerd personeel. Dit doen we door toezicht te houden en te investeren in de ontwikkelingen van onze ICT-professionals. Doordat wij een brede maar ook diepgaande ICT-kennis en -ervaring hebben, kunnen wij u garanderen dat u enkel professionals in dienst krijgt wanneer u kiest voor detachering van ons.

 

Staffing service van Mirage

De personeelsdiensten die Mirage aanbiedt bestaat naast detachering ook uit werving & selectie. Wij beschikken over een grote database van ervaren ICT-professionals met uiteenlopende expertises, waaronder mainframe en midrange omgevingen. Vaak detacheren we onze professionals bij onze klanten, maar ook het overnemen van uw werving & selectie is een zinvolle optie. Met deze personeelsdienst bespaart u veel tijd, moeite en geld.

 

Kan uw bedrijf ook een extra ICT-specialist gebruiken? Neem dan met ons contact op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel 020 – 752 22 89 of e-mail sales@mirage.nl.

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Privacy en veiligheid

Nederlanders vinden privacy belangrijker dan veiligheid

‘’Ik heb toch niks te verbergen, van mij mag iedereen alles zien hoor. Waarom zou…

Lees meer
Fraude wordt steeds innovatiever

Online fraude wordt steeds innovatiever

Het maakt tegenwoordig niet meer uit hoé goed uw wachtwoorden en persoonsgegevens zijn beveiligd, de…

Lees meer

23 november: teamwork makes the dreamwork

Op woensdag 23 november heeft Mirage ICT Services een teamochtend, waarbij teambuilding centraal staat. Bij…

Lees meer

Ruil uw oude Apple apparaten in en ontvang korting op een nieuw product van Apple

Worden uw Apple apparaten op kantoor na een aantal jaar ook steeds langzamer en zijn…

Lees meer
Back To Top