Skip to content

Mirage heeft een positieve stap gezet in het creëren van veilige en productieve werkomgeving door het inzetten van hybride werkmodellen en flexibele IT-oplossingen. Sinds de coronapandemie werken steeds meer werknemers op een hybride manier, waardoor verbindingen niet altijd even goed beschermd zijn. Mirage zorgt ervoor dat elke werknemer op verschillende plekken kan werken én altijd een veilige verbinding en werkomgeving heeft.

Hybride werken is het nieuwe normaal

Sinds de pandemie zijn steeds meer bedrijven hybride gaan werken. Sommige bedrijven zijn zelfs helemaal remote, terwijl andere bedrijven zorgen ervoor dat hun werknemers 2-3 dagen per week  op kantoor aanwezig zijn. Echter, veel organisaties hebben niet goed nagedacht over de beveiliging van de gegevens en netwerken waar hun werknemers mee verbonden zijn. Om ervoor te zorgen dat werknemers veilig remote kunnen werken, heeft Mirage geïnvesteerd in geavanceerde IT-oplossingen. Deze oplossingen stellen werknemers in staat om toegang te krijgen tot bedrijfsbronnen- en systemen, ongeacht waar ze zich bevinden. Door middel van beveiligde privénetwerken via VPN’s en multifactorauthenticatie én geavanceerde versleutelingstechnologieën kunnen werknemers veilig communiceren en gegevens uitwisselen, zelfs buiten kantoor.

Voordelen van flexibele IT-oplossingen van Mirage

Met de flexibele IT-oplossingen van Mirage wordt er niet alleen gezorgd voor de veiligheid van de gegevens en werknemers, maar ook voor het welzijn van de werknemers. Doordat veel werknemers dagen thuis werken, is de werk-privé balans verbeterd en kunnen ze beter omgaan met persoonlijke verplichtingen. Dit zorgt voor een gezonde werkcultuur en een hogere betrokkenheid van de werknemers. De productiviteit en effectiviteit neemt hierdoor ook positief toe.

Mirage zorgt voor verbeterde hybride werkmodes

Wilt u zorgen dat uw werknemers productiever te werk gaan vanuit huis en uw gevoelige gegevens goed beschermd blijven? Neem dan contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Onze Miragisten denken graag met u mee.

hybride-werken

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
ict ontwikkelingen en trends voor 2024

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2024

Het einde van 2023 nadert en er zijn afgelopen jaar veel veranderingen geweest op het…

Lees meer
Back To Top