Ga naar hoofdinhoud

Mirage heeft een positieve stap gezet in het creëren van veilige en productieve werkomgeving door het inzetten van hybride werkmodellen en flexibele IT-oplossingen. Sinds de coronapandemie werken steeds meer werknemers op een hybride manier, waardoor verbindingen niet altijd even goed beschermd zijn. Mirage zorgt ervoor dat elke werknemer op verschillende plekken kan werken én altijd een veilige verbinding en werkomgeving heeft.

Hybride werken is het nieuwe normaal

Sinds de pandemie zijn steeds meer bedrijven hybride gaan werken. Sommige bedrijven zijn zelfs helemaal remote, terwijl andere bedrijven zorgen ervoor dat hun werknemers 2-3 dagen per week  op kantoor aanwezig zijn. Echter, veel organisaties hebben niet goed nagedacht over de beveiliging van de gegevens en netwerken waar hun werknemers mee verbonden zijn. Om ervoor te zorgen dat werknemers veilig remote kunnen werken, heeft Mirage geïnvesteerd in geavanceerde IT-oplossingen. Deze oplossingen stellen werknemers in staat om toegang te krijgen tot bedrijfsbronnen- en systemen, ongeacht waar ze zich bevinden. Door middel van beveiligde privénetwerken via VPN’s en multifactorauthenticatie én geavanceerde versleutelingstechnologieën kunnen werknemers veilig communiceren en gegevens uitwisselen, zelfs buiten kantoor.

Voordelen van flexibele IT-oplossingen van Mirage

Met de flexibele IT-oplossingen van Mirage wordt er niet alleen gezorgd voor de veiligheid van de gegevens en werknemers, maar ook voor het welzijn van de werknemers. Doordat veel werknemers dagen thuis werken, is de werk-privé balans verbeterd en kunnen ze beter omgaan met persoonlijke verplichtingen. Dit zorgt voor een gezonde werkcultuur en een hogere betrokkenheid van de werknemers. De productiviteit en effectiviteit neemt hierdoor ook positief toe.

Mirage zorgt voor verbeterde hybride werkmodes

Wilt u zorgen dat uw werknemers productiever te werk gaan vanuit huis en uw gevoelige gegevens goed beschermd blijven? Neem dan contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Onze Miragisten denken graag met u mee.

hybride-werken

Delen op

Gerelateerde berichten

cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
cyberaanvallen

Mirage beschermt bedrijven tegen cyberaanvallen en waarborgt de digitale infrastructuur.

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage…

Lees meer
Samenwerking Mirage & Altaro

Gold partnership van Altaro

Bij Mirage ICT Services werken wij samen met Altaro. Altaro is onderdeel van Hornetsecurity Group,…

Lees meer
Back To Top