Skip to content

Heeft u al gehoord van de Microsoft Surface? Dit is een krachtige tablet die uw laptop zou kunnen vervangen. Elke Surface is gebouwd met de kracht van een volledig functionerende laptop onder de motorkap. Ook kan deze tablet gewoon worden gedokt op uw bureau. Alle vermogen  in eigen handen. En Mirage is sinds december vorig jaar partner, bij ons koopt u een Surface tablet, bijvoorbeeld de Surface Pro 4.

Surface Pro 4

De Surface Pro 4 is een 12.3 inch tablet die kan functioneren als een volwaardige laptop. Deze tablet biedt verscheidene voordelen en kan Windows 10 laten draaien zonder extra software van derden. Verder kan deze tablet uw gezicht herkennen door middel van een Hello infraroodcamera en heeft het een zeer gevoelige Surface pen met gum om nog makkelijker notities te maken. Ook wordt er een typecover bij geleverd die buigt en zeer zacht typt. Het trackpad is van glas en daardoor veel preciezer.

Prijsverlaging

Mocht u overwegen om een Surface Pro aan te schaffen, dan heeft u geluk. De meeste modellen zijn namelijk nu in prijs verlaagd. Zowel de Surface Pro 4 Core M zonder pen en de andere modellen zijn vanaf deze week goedkoper. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top