Skip to content

Bent u al bekend met de nieuwste generatie printers die u via Mirage kan leasen met service? De beste kwaliteit prints van de snelste en innovatiefste printers en dat op lease basis. U hoeft zich nergens druk om te maken!

Nieuwste printers van Canon

Onlangs introduceerde Canon de nieuwe generatie van bijvoorbeeld de imageRUNNER ADVANCE. Naast de nieuwste hardware en softwaretechnologieën heeft u nu ook toegang tot consistente Cloud-gebaseerde printeroplossingen.

Energiezuinig

Bovendien zijn de printers die u via Mirage leaset energiezuinig en efficiënt in gebruik. Wij bieden u totale printeroplossingen die algehele printkosten zullen verlagen, uw workflow zullen verbeteren en bovendien de beste kwaliteit prints zal geven.

Gebruiksgemak

Al onze printers van Canon werken met een App, zodat u door het gehele bedrijf snel en simpel kan schakelen met al uw printopdrachten. Het werkt makkelijk en intuïtief.

Beveiliging

Bovendien heeft Canon een robuust beveiligingssysteem voor een goed beheer van het printerpark. Naast gebruikersidentificatie tijdens het inloggen, is het zelfs mogelijk bij sommige printers de opdrachten die zijn verzonden vanaf een mobiele telefoon veilig te bewaren. Ook kan u voor verschillende gebruikers verschillende functionaliteiten in of uitschakelen. Zo blijft het beveiligingsniveau hoog!

Mirage en uw printers

Neem contact op met Mirage voor meer informatie over printeroplossingen. Wij kijken naar uw bedrijf en analyseren uw behoeften en de mogelijkheden om zo tot de meest ideale situatie te komen.

 

Voor elk bedrijf de juiste printer!

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top