skip to Main Content

Februari is dit jaar een feestmaand bij Mirage. Wij bestaan deze maand namelijk 25 jaar! 25 jaar staffing services. 25 jaar ICT-dienstverlening. 25 jaar prettige samenwerkingen. 25 jaar blije klanten. Wij willen graag samen met u stilstaan bij deze mooie mijlpaal in een toch wel vreemde tijd. Wat hebben wij de afgelopen 25 jaar meegemaakt en wat gaan de komende jaren ons nog brengen? Wij nemen u mee terug en vooruit in de tijd.

 

Waar het allemaal begon

Mirage werd 25 jaar geleden opgericht door Frank Bosman en Arjan Bredzé. Destijds begonnen zij met Mirage Staffing Services (toen der tijd nog Mirage Automatisering). Later zijn daar Mirage ICT Services en Mirage Support bijgekomen. Zo is Mirage gedurende tijd uitgebreid van een onderneming die IT-professionals detacheert naar een organisatie die ook bedrijven compleet kan ondersteunen op het gebied van ICT. Wij zijn dan ook trots dat wij dit in de afgelopen 25 jaar hebben kunnen realiseren.

 

Wat staat ons de komende jaren te wachten?

“Ondanks de situatie waar wij, samen met de rest van de wereld, ons momenteel in bevinden staan wij nog steeds positief tegenover de toekomst. Wij willen via deze weg dan ook zeker nog even een moment nemen om onze leveranciers, klanten, partners, werknemers en overige relaties bedanken voor de afgelopen 25 jaar. Zonder jullie hadden wij deze mijlpaal nooit kunnen behalen. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking die wij met eenieder hebben lopen en hopen dan ook zeker dat we deze, in ieder geval de komende 25 jaar nog voortzetten!” Aldus de afsluitende woorden van Arjan Bredzé, oprichter en directeur van Mirage.

 

Update: 24/02/2021

 

Mirage Bestaat 25 Jaar

Delen op

Gerelateerde berichten

SonicWall: Stop malware. Start met veilige data.

Het hacken wordt steeds populairder. Door SonicWall zijn je gegevens goed beschermd. Hulp nodig? Contact Mirage voor persoonlijk en vakkundig advies.
read more
Samsung Business TV

Aanbieding*: Koop een Samsung TV en krijg gratis een New Start muurbeugel cadeau

De Samsung Business TV is perfect voor bedrijven die graag content willen tonen via een beeldscherm en deze op afstand willen bedienen. Nu een aanbieding bij Mirage: Koop een Samsung Business TV en krijg gratis een New Start muurbeugel cadeau.
read more

Een ICT-omgeving is altijd maatwerk

De juiste producten kiezen of werken in een ICT-omgeving die het beste bij een bedrijf past. Het is soms nog knap lastig om een keuze te maken. Er zijn zo veel mogelijkheden. Mirage levert IT-totaaloplossingen op maat.
read more

BitLocker, wat is het en wat doet het?

Om uw bestanden nog beter te beveiligen, is het verstandig om de gegevens op uw harde schijf te versleutelen. BitLocker is hiervoor een uitstekende oplossing. Wij leggen u graag uit wat BitLocker doet en hoe u het kunt activeren op uw PC.
read more
Back To Top