skip to Main Content

Februari is dit jaar een feestmaand bij Mirage. Wij bestaan deze maand namelijk 25 jaar! 25 jaar staffing services. 25 jaar ICT-dienstverlening. 25 jaar prettige samenwerkingen. 25 jaar blije klanten. Wij willen graag samen met u stilstaan bij deze mooie mijlpaal in een toch wel vreemde tijd. Wat hebben wij de afgelopen 25 jaar meegemaakt en wat gaan de komende jaren ons nog brengen? Wij nemen u mee terug en vooruit in de tijd.

 

Waar het allemaal begon

Mirage werd 25 jaar geleden opgericht door Frank Bosman en Arjan Bredzé. Destijds begonnen zij met Mirage Staffing Services (toen der tijd nog Mirage Automatisering). Later zijn daar Mirage ICT Services en Mirage Support bijgekomen. Zo is Mirage gedurende tijd uitgebreid van een onderneming die IT-professionals detacheert naar een organisatie die ook bedrijven compleet kan ondersteunen op het gebied van ICT. Wij zijn dan ook trots dat wij dit in de afgelopen 25 jaar hebben kunnen realiseren.

 

Wat staat ons de komende jaren te wachten?

“Ondanks de situatie waar wij, samen met de rest van de wereld, ons momenteel in bevinden staan wij nog steeds positief tegenover de toekomst. Wij willen via deze weg dan ook zeker nog even een moment nemen om onze leveranciers, klanten, partners, werknemers en overige relaties bedanken voor de afgelopen 25 jaar. Zonder jullie hadden wij deze mijlpaal nooit kunnen behalen. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking die wij met eenieder hebben lopen en hopen dan ook zeker dat we deze, in ieder geval de komende 25 jaar nog voortzetten!” Aldus de afsluitende woorden van Arjan Bredzé, oprichter en directeur van Mirage.

 

Update: 24/02/2021

 

Mirage Bestaat 25 Jaar

Delen op

Gerelateerde berichten

Stap vandaag nog over naar een Canon imageRUNNER ADVANCE DX printer

In een wereld waar wij eigenlijk alles digitaal doen, kan het soms toch handig zijn…

read more
mirage support portal

Mirage Support Portal voor nog betere service en ondersteuning

Met de nieuwe Mirage Support Portal staan wij onze klanten sneller en effectiever bij in…

read more
dns_protection

DNS Protection: wat is het en waarom is het van belang?

Tegenwoordig is internetgebruik risicovol voor élke onderneming, ongeacht de grootte. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers die…

read more
videobellen_met_mirage

Hoe veilig is videobellen

  Videobellen is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe veilig…

read more
Back To Top