Skip to content

Februari is dit jaar een feestmaand bij Mirage. Wij bestaan deze maand namelijk 25 jaar! 25 jaar staffing services. 25 jaar ICT-dienstverlening. 25 jaar prettige samenwerkingen. 25 jaar blije klanten. Wij willen graag samen met u stilstaan bij deze mooie mijlpaal in een toch wel vreemde tijd. Wat hebben wij de afgelopen 25 jaar meegemaakt en wat gaan de komende jaren ons nog brengen? Wij nemen u mee terug en vooruit in de tijd.

 

Waar het allemaal begon

Mirage werd 25 jaar geleden opgericht door Frank Bosman en Arjan Bredzé. Destijds begonnen zij met Mirage Staffing Services (toen der tijd nog Mirage Automatisering). Later zijn daar Mirage ICT Services en Mirage Support bijgekomen. Zo is Mirage gedurende tijd uitgebreid van een onderneming die IT-professionals detacheert naar een organisatie die ook bedrijven compleet kan ondersteunen op het gebied van ICT. Wij zijn dan ook trots dat wij dit in de afgelopen 25 jaar hebben kunnen realiseren.

 

Wat staat ons de komende jaren te wachten?

“Ondanks de situatie waar wij, samen met de rest van de wereld, ons momenteel in bevinden staan wij nog steeds positief tegenover de toekomst. Wij willen via deze weg dan ook zeker nog even een moment nemen om onze leveranciers, klanten, partners, werknemers en overige relaties bedanken voor de afgelopen 25 jaar. Zonder jullie hadden wij deze mijlpaal nooit kunnen behalen. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking die wij met eenieder hebben lopen en hopen dan ook zeker dat we deze, in ieder geval de komende 25 jaar nog voortzetten!” Aldus de afsluitende woorden van Arjan Bredzé, oprichter en directeur van Mirage.

 

Update: 24/02/2021

 

mirage bestaat 25 jaar

Delen op

Gerelateerde berichten

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
Back To Top