Skip to content

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage is toegewijd aan het waarborgen en de veiligheid en beveiliging van bedrijven wereldwijd. Wij zorgen ervoor dat uw systemen goed beveiligd zijn en bestand zijn tegen cybercriminelen.

Cybercriminaliteit vormt een groot risico

Cyberaanvallen vormen een groeiend risico voor organisaties van elke omvang en elke sector. Hackers ontwikkelen steeds nieuwe methodes en technieken om toegang te krijgen tot gevoelige bedrijfsgegevens, financiële informatie en intellectueel eigendom. Mirage biedt op maat gemaakte cybersecurityoplossingen die bij ieder bedrijf aansluiten.

Op maat gemaakte beveiligingsoplossingen

Bij Mirage bieden wij verschillende diensten aan, waaronder ICT beheer. Denk hierbij aan Service Design, Service Transition, Service Operation, Anti Spam, Antivirus en het beschermen van andere gegevens. Ook bieden wij endpoint-beveiliging aan, welke apparaten binnen het bedrijfsnetwerk beschermt. De oplossing detecteert onder andere kwaadaardige programma’s, waardoor bedrijven kunnen profiteren van een veilige werkomgeving.

Waarom zou u kiezen voor Mirage?

  1. Onze focus ligt op onderzoek en ontwikkelingen.
  2. Voortdurend investeren wij in het verkennen van nieuwe technologieën en ontwikkelen van innovatieve oplossingen om te blijven anticiperen op cyberbedreigingen.
  3. Onze Miragisten zijn experts op het gebied van cybersecurity en voorzien klanten van de best mogelijke gegevensbescherming.

Gegevensbescherming door Mirage ICT Services

Met de toenemende complexiteit van cybersecurity is de rol van bedrijven zoals Mirage van cruciaal belang. Onze Miragisten blijven zich inzetten om bedrijven voortdurend te ondersteunen bij het beschermen van gevoelige gegevens en waardevolle bedrijfsmiddelen. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden of vraag een abonnement aan voor één van onze diensten.

cyberaanvallen

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
ict ontwikkelingen en trends voor 2024

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2024

Het einde van 2023 nadert en er zijn afgelopen jaar veel veranderingen geweest op het…

Lees meer
Back To Top