Skip to content

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage is toegewijd aan het waarborgen en de veiligheid en beveiliging van bedrijven wereldwijd. Wij zorgen ervoor dat uw systemen goed beveiligd zijn en bestand zijn tegen cybercriminelen.

Cybercriminaliteit vormt een groot risico

Cyberaanvallen vormen een groeiend risico voor organisaties van elke omvang en elke sector. Hackers ontwikkelen steeds nieuwe methodes en technieken om toegang te krijgen tot gevoelige bedrijfsgegevens, financiële informatie en intellectueel eigendom. Mirage biedt op maat gemaakte cybersecurityoplossingen die bij ieder bedrijf aansluiten.

Op maat gemaakte beveiligingsoplossingen

Bij Mirage bieden wij verschillende diensten aan, waaronder ICT beheer. Denk hierbij aan Service Design, Service Transition, Service Operation, Anti Spam, Antivirus en het beschermen van andere gegevens. Ook bieden wij endpoint-beveiliging aan, welke apparaten binnen het bedrijfsnetwerk beschermt. De oplossing detecteert onder andere kwaadaardige programma’s, waardoor bedrijven kunnen profiteren van een veilige werkomgeving.

Waarom zou u kiezen voor Mirage?

  1. Onze focus ligt op onderzoek en ontwikkelingen.
  2. Voortdurend investeren wij in het verkennen van nieuwe technologieën en ontwikkelen van innovatieve oplossingen om te blijven anticiperen op cyberbedreigingen.
  3. Onze Miragisten zijn experts op het gebied van cybersecurity en voorzien klanten van de best mogelijke gegevensbescherming.

Gegevensbescherming door Mirage ICT Services

Met de toenemende complexiteit van cybersecurity is de rol van bedrijven zoals Mirage van cruciaal belang. Onze Miragisten blijven zich inzetten om bedrijven voortdurend te ondersteunen bij het beschermen van gevoelige gegevens en waardevolle bedrijfsmiddelen. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden of vraag een abonnement aan voor één van onze diensten.

cyberaanvallen

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht NIS2_jul2024

Is uw bedrijf klaar voor NIS2?

In ons nieuwsbericht van april vorig jaar kondigden we het al aan: de datum waarop…

Lees meer
Octiga Office 365 Security

Maatwerk in monitoring Office 365 omgeving met Octiga

De digitale wereld verandert continu en ook bedrijven blijven zich voortdurend ontwikkelen. Daarom zijn wij…

Lees meer
Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Back To Top