Ga naar hoofdinhoud

Microsoft heeft aangekondigd om dit jaar de licenties voor Microsoft Teams apparaten te vernieuwen. Met deze verandering wil Microsoft streven naar meer toegankelijkheid en de flexibiliteit van de Microsoft Teams Rooms-ervaring vergroten. Wilt u dat uw Microsoft Teams zo optimaal blijft werken? Dat snappen wij en daarom vertellen wij u alles over de veranderende licenties en de voordelen hiervan.

Verschillende licentieniveaus van Microsoft

De nieuwe licentieniveaus van Microsoft brengen de volgende wijzigen met zich mee:

  1. De licenties worden gebaseerd op een abonnementsmodel. Dit betekent dat organisaties periodiek een licentievergoeding betalen en niet alles in één keer te hoeven betalen.
  2. De verschillende licentieniveaus zorgen ervoor dat organisaties voor de functionaliteiten kunnen kiezen die het best bij de wensen en behoeften passen. Deze verschillen van basislicenties tot uitgebreide licenties voor grootschalige samenwerkingsomgevingen.
  3. Het is nu mogelijk om licenties toe te voegen of te verwijderen op basis van het aantal Microsoft Teams Rooms apparaten dat een organisatie heeft. Heeft u na een periode meer werknemers? Dan kunt u uw licentie gemakkelijk ophogen en aanpassen naar de behoeften.
  4. Er wordt steeds meer in de Cloud Door de Cloud te verbinden met Microsoft Teams, kunnen gebruikers hiervan gemakkelijk informatie delen, vergaderen en samenwerken.
  5. Deze veranderende licenties dragen bij aan het gemakkelijker implementeren en beheren van de vergaderinfrastructuur van organisaties. Door verschillende abonnementsmodellen, licentieniveaus en schaalbaarheidsniveaus kunnen organisaties deze aanpassen aan de wensen en behoeften van het bedrijf.

Wat betekent deze wijzigen voor u als klant van Mirage of Microsoft?

Voor bestaande klanten van Microsoft is er een overgangsperiode om over te stappen naar de nieuwe licentiestructuur. Onze Miragisten adviseren graag welk licentieniveau het beste past bij uw organisatie. Dit zijn belangrijke stappen voor Microsoft om zo de functionaliteit en toegankelijk van apparaten te verbeteren en te voldoen aan de behoeften van moderne vergaderomgevingen van nu en de toekomst.

Mirage: uw Microsoft specialist in Amsterdam

Maakt u gebruik van Microsoft en moet u binnenkort overstappen naar een nieuw licentieniveau? Wilt u weten of de wijzingen impact hebben binnen uw organisatie? Onze Miragisten staan voor u klaar om u te ontzorgen van A tot Z met alle Microsoft oplossingen, inclusief Microsoft Teams Rooms en Microsoft licenties. Neem contact met ons op of maak een afspraak.

microsoft licenties veranderen

Delen op

Gerelateerde berichten

cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
cyberaanvallen

Mirage beschermt bedrijven tegen cyberaanvallen en waarborgt de digitale infrastructuur.

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage…

Lees meer
hybride-werken

Mirage neemt hybride werkmodellen aan met flexibele IT-oplossingen

Mirage heeft een positieve stap gezet in het creëren van veilige en productieve werkomgeving door…

Lees meer
Back To Top