Ga naar hoofdinhoud

MFA, ofwel Multi-Factor Authentication. Heeft u daar wel eens van gehoord? Deze cyberbeveiliging heeft veel voordelen voor vrijwel elke organisatie. Nu steeds meer mensen vanaf verschillende locaties werken in plaats van één vaste kantoorplek, is het belang van een goede beveiliging van uw werkcomputers vergroot. Maar wat kan MFA en Mirage hierin voor uw organisatie betekenen?

Flexwerken vraagt om extra beveiliging van uw devices

We weten allemaal dat hackers op diverse manieren eenieder weten te misleiden om aan vertrouwelijke gegevens te komen. Als bedrijf of organisatie is het belangrijk te weten hoe hiertegen beschermd te zijn. Ongetwijfeld heeft u bedrijf ook applicaties in de Cloud staan, dat geeft een verhoogd risico op datalekken. En nu steeds meer mensen flexwerken heeft u als werkgever ook geen controle op het netwerk wat uw werknemers gebruiken. Bijvoorbeeld een openbaar wifi-netwerk in de trein of hotel zijn slecht beveiligde plekken waar hackers slim hun slag slaan. Het is daarom van essentieel belang om uw portalen van beveiliging te voorzien. Mirage is hierin uw partner.

Mirage helpt uw organisatie aan een betrouwbare 2FA of MFA

Naast dat wij beschikken over goede antivirussoftware, mailbeveiliging en een veilige cloudopslag, biedt Mirage u ook verificatiemiddelen aan. Een Two-Factor Authentication (2FA) of Multi-Factor Authentication (MFA). Zo kunnen we uw organisatie voorzien van onder andere authenticatie voor Microsoft en sms-passcode.

Waarom is Multi-Factor Authentication onmisbaar?

Een identificatiecheck op online portalen of applicaties biedt u meer zekerheid in beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Zo zorgt een Multi-Factor Authentication (MFA) voor extra beveiliging in het toegang verlenen tot een account, waardoor diefstal van wachtwoorden, social engineering/ social hacking of brute-force-aanvallen wordt voorkomen.

Hoe dan? Door de ‘Multi-Factor’ die in de controle is opgenomen. Dat betekent dan een gebruiker minimaal twee stappen (twee factoren) moet doorlopen om zijn identiteit in te voeren en toegang te krijgen tot het portaal of applicatie. MFA is dan ook één van de beste veiligheidsmaatregelen om organisaties, bedrijfsgegeven en gebruikers te beschermen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MFA? Neem dan contact op met onze Miragisten of bekijk onze services. Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

 

 

MFA-verify-check

Delen op

Gerelateerde berichten

HR efficiënter inrichten

Hoe kan HR efficiënter worden ingericht?

Vaak komen door veel meer taken bij de afdeling HR te liggen dan in eerste…

Lees meer
Nieuwste_Macbook_Air_en_Pro_M2Chip

Nieuwe Macbook Air en Pro met superkrachtige M2 chip

U zal misschien al vernomen hebben dat Apple een nieuwe line-up aan Macbooks Pro en…

Lees meer

Maak kennis met accountmanager Aisha Habbout

Sinds vorige maand is Aisha Habbout werkzaam bij Mirage als accountmanager Telecom. Aisha woont in…

Lees meer
Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welk internetabonnement heeft uw bedrijf? Dat kan een lastige vraag zijn. Het verschil in aanbod…

Lees meer
Back To Top