Skip to content

De digitale wereld verandert continu en ook bedrijven blijven zich voortdurend ontwikkelen. Daarom zijn wij bij Mirage ook altijd bezig met het nog verder verbeteren van onze oplossingen en diensten. Zodat ze blijven passen bij die veranderingen en de individuele behoeftes van onze opdrachtgevers.

Zo is Octiga Office 365 Security een van onze nieuwste diensten om de digitale veiligheid van onze klanten zo groot mogelijk te maken. De tool biedt maatwerk op het gebied van monitoring en beveiligingsrapportage, waarmee wij de gehele Microsoft Office 365 omgeving van onze opdrachtgevers beter en overzichtelijker kunnen bewaken en de security van tenants op de juiste manier controleren.

Octiga Office 365 Security met klantspecifieke baseline

In tegenstelling tot andere systemen gaat Octiga namelijk niet uit van lange lijsten met standaarden voor monitoring en identificering van bedreigingen. Deze nieuwe tool maakt het juist mogelijk om een klantspecifieke baseline in te richten, die volledig past bij de behoeftes en compliances van een bedrijf.

Gebruiksvriendelijker, sneller en overzichtelijker

Op deze manier kunnen wij na de initiële inrichting van een tenant dagelijks de vinger aan de pols houden. Veranderingen makkelijker monitoren, bedreigingen identificeren en sneller ingrijpen op afwijkende activiteiten. Zoals bijvoorbeeld andere of onveilige manieren van inloggen of het gebruik van externe software die niet door uw organisatie is goedgekeurd. Statussen en afwijkingen zijn van elke tenant direct zichtbaar.

Wordt er een nieuw account aangemaakt? De kans is groot dat deze qua instellingen niet direct voldoet aan de security baseline. Met Octiga kan dat direct worden aangepast, zodat alles wel goed staat.

Octiga past bij compliance-vraagstuk accountants

Waar de scores in beveiligingsrapportages via systemen met standaardinstellingen vaak laag en zeer moeilijk op te lossen zijn door zaken die niet in uw organisatie worden gebruikt, zijn deze met de bedrijfsspecifieke baseline in Octiga wél snel en eenvoudig te verhelpen.

Mede hierdoor is monitoring met Octiga ook voor uw accountant een geldig bewijs, dat uw Microsoft 365 omgeving goed is ingesteld en uw bedrijfsdata wordt beschermd.

Mirage verbetert en vereenvoudigt uw Office 365 monitoring

Laat Mirage u helpen de beveiliging van uw Office 365 omgeving te verbeteren en vereenvoudigen. Kies vandaag nog voor maatwerk met de monitoring van Octiga Office 365 Security. U ontvangt dan van ons periodiek inzicht in de beveiligingsstatus van uw Microsoft 365-omgeving. Inclusief dreigingsdetectie, rapportage en aanbevelingen voor beveiligingsverbeteringen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze Miragisten helpen u graag.

Octiga Office 365 Security

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht NIS2_jul2024

Is uw bedrijf klaar voor NIS2?

In ons nieuwsbericht van april vorig jaar kondigden we het al aan: de datum waarop…

Lees meer
Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
Back To Top