Skip to content

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit elf verschillende abonnementen met variërende data en belminuten/SMS, wordt nu geëvolueerd naar een meer gestroomlijnde en flexibele selectie van zes abonnementen. Deze abonnementen sluiten goed aan bij organisaties van 2 tot 250 werknemers die willen groeien in omzet en efficiënter willen werken. De nieuwste abonnementen zorgen voor continuering en stabiliteit van het bedrijf.

Nieuwste innovatie speedtiering

Een opvallende innovatie in het nieuwe aanbod is het concept ‘speedtiering’. Naast het kiezen van de gewenste hoeveelheid data per maand hebben klanten nu ook de mogelijkheid om de snelheid van hun mobiele netwerk te bepalen. De snelheid opties variëren van 50 Mbit/s tot het maximaal haalbare op het KPN-netwerk, wat meer dan 225 Mbit/s kan zijn. De nieuwe line-up garandeert onbeperkt bellen en sms’en bij alle zes de abonnementen. Bovendien introduceert KPN-verbeteringen op het gebied van roaming in Europa als dagbundeloptie.

Waarom kiezen voor Unlimited van KPN?

Optimaliseer uw mobiele ervaring met KPN Unlimited. Kies uw gewenste snelheid, startend bij 50 Mbit/s, voor onbeperkt mobiel gebruik en maximale prestaties; ideaal voor videobellen en persoonlijke hotspots. Voor frequente zakenreizigers biedt het Unlimited abonnement tot 75GB per maand op volle snelheid binnen Europa. Voor intensieve datagebruikers is er een hoogste Unlimited bundel met royale dagbundel van 20GB, en mocht u nog meer nodig hebben, ontvangt u gratis extra data via een eenvoudige SMS. Dat is pas zorgeloos ondernemen!

KPN MKB UnlimitedMAX

Naast de optie voor Unlimited KPN is er ook een optie voor KPN MKB UnlimitedMAX. Hier zitten een aantal voordelen bij inbegrepen:

  1. Maximaal down- en uploaden: Geniet van grenzeloze data op maximale snelheid met ons UnlimitedMAX mobiele abonnement. Blijf constant op volle snelheid zakendoen, met naadloze bestandsdownloads en -uploads, hoogwaardige videobelervaringen en de mogelijkheid om overal te werken via uw persoonlijke hotspots.

 

  1. Meer data in Europa: Verkrijg extra data voor gebruik in Europa door te kiezen voor UnlimitedMAX. Met dit abonnement van KPN EEN MKB Mobiel kunt u tot wel 75GB per maand op volle snelheid internetten tijdens zakenreizen binnen Europa.

 

  1. Altijd Unlimited: Ongeacht het abonnement dat u kiest, bieden de mobiele abonnementen van KPN altijd onbeperkt bellen en sms’en op het snelste 5G-netwerk van Nederland. Dit garandeert vrijheid van onverwachte hoge belkosten.

 

  1. Uitgebreidere dagbundel: U geniet van onbeperkte data binnen Nederland en de meest uitgebreide dagbundel. Als u de dagbundel overschrijdt kunt u gemakkelijk en kosteloos extra data ontvangen via een SMS. De omvang van uw dagbundel neemt toe met de omvang van uw abonnement.

KPN Data only propositie

KPN EEN MKB’s Data Only propositie biedt ondernemers de mogelijkheid om overal veilig te werken met een simkaart in laptops of tablets, waardoor een eigen wifi-verbinding ontstaat. Het vaste maandtarief voor onbeperkt internet op niet-telefonische apparaten, zoals laptops, biedt flexibiliteit en kostenbesparing zonder Fair Use Policy beperkingen. Deze nieuwe propositie breidt de mogelijkheden uit van 1 en 10 GB, naar 30,50,100 en 250 GB, waardoor bedrijven kunnen profiteren van aanzienlijk meer data. Met het snelle 5G-netwerk van KPN EEN MKB en geïntegreerde veiligheidsoplossingen is een betrouwbare en veilige verbinding gegarandeerd. Eenvoudige installatie, geen aansluitkosten en maandelijkse aanpassingsmogelijkheden maken Data Only ideaal voor bedrijven die digitalisering en kostenbeheersing nastreven.

Haalt u het maximale uit uw abonnement?

Wilt u meer weten over de nieuwste innovatie ‘speedtiering’ of één van de abonnementsvormen van KPN? Stuur dan een mail naar telecom@mirage.nl. Onze Miragisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

KPN introduceert speedtiering

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht NIS2_jul2024

Is uw bedrijf klaar voor NIS2?

In ons nieuwsbericht van april vorig jaar kondigden we het al aan: de datum waarop…

Lees meer
Octiga Office 365 Security

Maatwerk in monitoring Office 365 omgeving met Octiga

De digitale wereld verandert continu en ook bedrijven blijven zich voortdurend ontwikkelen. Daarom zijn wij…

Lees meer
Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Back To Top