skip to Main Content

Tegenwoordig is het belangrijk om als bedrijf zo duurzaam mogelijk te zijn. Als een klant binnenkomt wilt u ze informeren met interessante content wat vanaf nu heel eenvoudig digitaal kan. Samsung heeft een TV ontworpen speciaal voor bedrijven om het delen van content aan klanten gemakkelijker te maken door middel van één druk op de knop. Het mooiste van alles? Tot 31 juli 2021 hebben wij een mooie aanbieding voor u. Bij aankoop van de Samsung Business TV krijgt u gratis een NewStart muurbeugel cadeau.

Waarom kiezen voor de Samsung Business TV?

  • De UHD-displays zijn in diverse maten leverbaar en hebben hoge resolutie. Daarmee geeft het de hoogwaardige kwaliteit aan beeld én kan deze TV wel tot 16 uur per dag presteren waardoor de content de hele dag zichtbaar is.
  • Beheer eenvoudig de content op afstand met de eenvoudige Business TV app. De advertenties of mededelingen van uw bedrijf kunnen hiermee naast alle andere programma’s worden getoond.

Eigen ontwerp

Samsung biedt bedrijven voor het maken van de content graag gemak en snelheid. Daarom hebben zij honderden templates ontwikkeld om de content te ontwerpen via de app. De soorten templates die Samsung beschikbaar stelt zijn:

  • L-bar layouts voor motion-embedded content
  • Templates om aanbiedingen te kunnen tonen.

Zo zorgt u dat alles goed aansluit bij u eigen huisstijl en vormt de tv een perfect communicatiemiddel op elke werkvloer.

Mirage: de leverancier voor een Samsung Business TV

De installatie van de Samsung Business TV is niet ingewikkeld, maar natuurlijk helpen onze Miragisten u graag met het installeren en inrichten van de TV op elke gewenste locatie in Nederland.

Direct profiteren van deze aanbieding of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Samsung Business TV

Delen op

Gerelateerde berichten

SonicWall: Stop malware. Start met veilige data.

Het hacken wordt steeds populairder. Door SonicWall zijn je gegevens goed beschermd. Hulp nodig? Contact Mirage voor persoonlijk en vakkundig advies.
read more

Een ICT-omgeving is altijd maatwerk

De juiste producten kiezen of werken in een ICT-omgeving die het beste bij een bedrijf past. Het is soms nog knap lastig om een keuze te maken. Er zijn zo veel mogelijkheden. Mirage levert IT-totaaloplossingen op maat.
read more

BitLocker, wat is het en wat doet het?

Om uw bestanden nog beter te beveiligen, is het verstandig om de gegevens op uw harde schijf te versleutelen. BitLocker is hiervoor een uitstekende oplossing. Wij leggen u graag uit wat BitLocker doet en hoe u het kunt activeren op uw PC.
read more
Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid

Bepaal de risicoklasse van uw onderneming

Een cyberincident kan grote gevolgen hebben. Bij de digitale veiligheid van een onderneming wordt niet…

read more
Back To Top