skip to Main Content

Tegenwoordig is het belangrijk om als bedrijf zo duurzaam mogelijk te zijn. Als een klant binnenkomt wilt u ze informeren met interessante content wat vanaf nu heel eenvoudig digitaal kan. Samsung heeft een TV ontworpen speciaal voor bedrijven om het delen van content aan klanten gemakkelijker te maken door middel van één druk op de knop. Het mooiste van alles? Tot 31 juli 2021 hebben wij een mooie aanbieding voor u. Bij aankoop van de Samsung Business TV krijgt u gratis een NewStart muurbeugel cadeau.

Waarom kiezen voor de Samsung Business TV?

  • De UHD-displays zijn in diverse maten leverbaar en hebben hoge resolutie. Daarmee geeft het de hoogwaardige kwaliteit aan beeld én kan deze TV wel tot 16 uur per dag presteren waardoor de content de hele dag zichtbaar is.
  • Beheer eenvoudig de content op afstand met de eenvoudige Business TV app. De advertenties of mededelingen van uw bedrijf kunnen hiermee naast alle andere programma’s worden getoond.

Eigen ontwerp

Samsung biedt bedrijven voor het maken van de content graag gemak en snelheid. Daarom hebben zij honderden templates ontwikkeld om de content te ontwerpen via de app. De soorten templates die Samsung beschikbaar stelt zijn:

  • L-bar layouts voor motion-embedded content
  • Templates om aanbiedingen te kunnen tonen.

Zo zorgt u dat alles goed aansluit bij u eigen huisstijl en vormt de tv een perfect communicatiemiddel op elke werkvloer.

Mirage: de leverancier voor een Samsung Business TV

De installatie van de Samsung Business TV is niet ingewikkeld, maar natuurlijk helpen onze Miragisten u graag met het installeren en inrichten van de TV op elke gewenste locatie in Nederland.

Direct profiteren van deze aanbieding of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Samsung Business TV

Delen op

Gerelateerde berichten

Computerchips

De uitdaging van het tekort aan computerchips

Door de coronacrisis is een groot tekort aan computerchips ontstaan. Dit is gekomen door de groei van thuiswerkers en bedrijven die hun digitalisering in een hoge versnelling hebben gezet. Dit heeft grote invloed op de levertijden van producten en dit brengt vertragingen met zich mee waardoor de schaarste nog groter wordt.
read more
Betaalbaar zakelijk glasvezel

Betaalbaar zakelijk glasvezel in de Bollenstreek vanaf 2022!

In het digitale tijdperk is glasvezel voor ondernemers haast onmisbaar. Het is dé internetverbinding met de beste snelheid door synchrone techniek. Vanaf 2022 kunnen ook ondernemers in de Bollenstreek genieten van glasvezel. Wij vertellen u er graag meer over.
read more
HP Battery Health Manager

Batterij verbeteren met HP Battery Health Manager

Veel medewerkers laten hun oplader in de HP-notebook, waardoor de kans op batterijschade wordt vergroot.
read more
Windows 11

Windows 11: wat kunt u ermee en werkt het op uw apparaat?

Binnenkort komt de nieuwe opvolger van Windows 10 uit, namelijk Windows 11! Benieuwd naar de nieuwe features? Lees hier verder!
read more
Back To Top