Ga naar hoofdinhoud

Norm voor kwaliteitsmanagement

Het is een open deur om te zeggen dat wij als organisatie kwaliteit willen leveren. Maar met onze behaalde ISO 9001: 2015 certificaat garanderen wij dat Mirage voldoet aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement! En die meerwaarde geldt niet alleen voor u, maar ook voor ons team.

 

Patrick is blij met deze certificering

Voldoen aan al die eisen gaat niet van de een op andere dag. Het is een proces. Een proces van continue verbeteren en ontwikkelen. Mirage is dan ook gericht op het continu verbeteren van processen.

“We willen als organisatie groeien” vertelt Patrick Bosman, directeur van Mirage, die het proces om de certificering te behalen begeleid. “Maar uiteindelijk is nu iedereen in de organisatie een stakeholder. Iedereen kijkt kritisch mee naar de processen van onze organisatie. Zo hebben verschillende ‘afdelingen’ hun een eigen rol: sales, projecten en het beheer. Die samenwerking tussen de afdelingen en de collega’s zorgt voor meer betrokkenheid en verbinding in ons bedrijf. En dat is goud waard!”

 

ISO 9001 certificering als internationale kwaliteitsnorm

De ISO 9001 certificering is de belangrijkste zakelijke documentatie ooit. Deze normering laat zien dat een bedrijf voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement (KMS). Het getuigt van een solide en erkende aanpak. Het beoordeelt ook of de organisatie voldoet aan de eisen van klanten en stakeholders. En daarbij wordt er ook gelet op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

 

Wilt u meer weten over onze diensten en producten of heeft u nog vragen over onze kwaliteitsnormering met ISO 9001? Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl.

Delen op

Gerelateerde berichten

Privacy en veiligheid

Nederlanders vinden privacy belangrijker dan veiligheid

‘’Ik heb toch niks te verbergen, van mij mag iedereen alles zien hoor. Waarom zou…

Lees meer
Fraude wordt steeds innovatiever

Online fraude wordt steeds innovatiever

Het maakt tegenwoordig niet meer uit hoé goed uw wachtwoorden en persoonsgegevens zijn beveiligd, de…

Lees meer

23 november: teamwork makes the dreamwork

Op woensdag 23 november heeft Mirage ICT Services een teamochtend, waarbij teambuilding centraal staat. Bij…

Lees meer

Ruil uw oude Apple apparaten in en ontvang korting op een nieuw product van Apple

Worden uw Apple apparaten op kantoor na een aantal jaar ook steeds langzamer en zijn…

Lees meer
Back To Top