Ga naar hoofdinhoud

Clouddiensten worden steeds groter, ingewikkelder en belangrijker. De nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hierdoor overwegen bedrijven steeds vaker hun ICT uit te besteden. Wat is handig voor uw bedrijf? ICT uitbesteden of zelf doen? Dat is een lastige vraag. Wij zetten voor u de voordelen van het uitbesteden van ICT op een rij.

#1 Focussen op andere kernactiviteiten

Ten eerste zorgt u ervoor dat u meer tijd over heeft om u bezig te houden met andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Dit is een groot voordeel wanneer u de ICT uitbesteed. Het geeft rust en structuur, omdat de specialisten van Mirage u op volledig ICT-vlak ontzorgen.

#2 Continuïteit waarborgen

Zodra u uw ICT uitbesteed aan Mirage zijn wij verantwoordelijk voor goed ICT-personeel. U bent daarnaast verzekerd van monitoring, beheer, ondersteuning en real-time rapportage, 24/7. Dit biedt meer veiligheid voor uw ICT-omgeving. Veilig online werken is enorm belangrijk. Benieuwd naar meer? Lees dan ook onze Anti-spam tips.

#3 Prijsverschil

Het inrichten, onderhouden en beveiligen van een ICT-omgeving vereist investeringen in systemen en mensen en trainingen. Bij uitbesteding van ICT komen de kosten voor de dienstverlener. In ons geval kan Mirage de kosten voor mensen, kennis, licenties en systemen verdelen over meerdere klanten, waardoor het uitbesteden niet meer kost dan wanneer u het zelf doet.

#4 Software altijd up to date

De technologische ontwikkelingen gaan in een rap tempo. Door het uitbesteden aan een professioneel bedrijf, zoals Mirage, bent u altijd verzekerd van de meest recente softwarepakketten. Hierdoor blijft de ICT-omgeving van uw bedrijf veilig en altijd actueel.

ICT uitbesteden aan Mirage uit Amsterdam

Het uitbesteden van ICT-activiteiten brengt dus veel voordelen met zich mee. Wilt u meer weten over het uitbesteden van ICT in regio Amsterdam, Utrecht, Leiden of de Bollenstreek? We gaan graag met u in gesprek om samen tot een perfect plan te komen. Een deel van de ICT-werkzaamheden uitbesteden is uiteraard ook een optie.  Onze Miragisten helpen u graag!

 

 

 

ICT uitbesteden of zelf doen

Delen op

Gerelateerde berichten

Privacy en veiligheid

Nederlanders vinden privacy belangrijker dan veiligheid

‘’Ik heb toch niks te verbergen, van mij mag iedereen alles zien hoor. Waarom zou…

Lees meer
Fraude wordt steeds innovatiever

Online fraude wordt steeds innovatiever

Het maakt tegenwoordig niet meer uit hoé goed uw wachtwoorden en persoonsgegevens zijn beveiligd, de…

Lees meer

23 november: teamwork makes the dreamwork

Op woensdag 23 november heeft Mirage ICT Services een teamochtend, waarbij teambuilding centraal staat. Bij…

Lees meer

Ruil uw oude Apple apparaten in en ontvang korting op een nieuw product van Apple

Worden uw Apple apparaten op kantoor na een aantal jaar ook steeds langzamer en zijn…

Lees meer
Back To Top