Skip to content

Clouddiensten worden steeds groter, ingewikkelder en belangrijker. De nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hierdoor overwegen bedrijven steeds vaker hun ICT uit te besteden. Wat is handig voor uw bedrijf? ICT uitbesteden of zelf doen? Dat is een lastige vraag. Wij zetten voor u de voordelen van het uitbesteden van ICT op een rij.

#1 Focussen op andere kernactiviteiten

Ten eerste zorgt u ervoor dat u meer tijd over heeft om u bezig te houden met andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Dit is een groot voordeel wanneer u de ICT uitbesteed. Het geeft rust en structuur, omdat de specialisten van Mirage u op volledig ICT-vlak ontzorgen.

#2 Continuïteit waarborgen

Zodra u uw ICT uitbesteed aan Mirage zijn wij verantwoordelijk voor goed ICT-personeel. U bent daarnaast verzekerd van monitoring, beheer, ondersteuning en real-time rapportage, 24/7. Dit biedt meer veiligheid voor uw ICT-omgeving. Veilig online werken is enorm belangrijk. Benieuwd naar meer? Lees dan ook onze Anti-spam tips.

#3 Prijsverschil

Het inrichten, onderhouden en beveiligen van een ICT-omgeving vereist investeringen in systemen en mensen en trainingen. Bij uitbesteding van ICT komen de kosten voor de dienstverlener. In ons geval kan Mirage de kosten voor mensen, kennis, licenties en systemen verdelen over meerdere klanten, waardoor het uitbesteden niet meer kost dan wanneer u het zelf doet.

#4 Software altijd up to date

De technologische ontwikkelingen gaan in een rap tempo. Door het uitbesteden aan een professioneel bedrijf, zoals Mirage, bent u altijd verzekerd van de meest recente softwarepakketten. Hierdoor blijft de ICT-omgeving van uw bedrijf veilig en altijd actueel.

ICT uitbesteden aan Mirage uit Amsterdam

Het uitbesteden van ICT-activiteiten brengt dus veel voordelen met zich mee. Wilt u meer weten over het uitbesteden van ICT in regio Amsterdam, Utrecht, Leiden of de Bollenstreek? We gaan graag met u in gesprek om samen tot een perfect plan te komen. Een deel van de ICT-werkzaamheden uitbesteden is uiteraard ook een optie.  Onze Miragisten helpen u graag!

 

 

 

ICT uitbesteden of zelf doen

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
ict ontwikkelingen en trends voor 2024

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2024

Het einde van 2023 nadert en er zijn afgelopen jaar veel veranderingen geweest op het…

Lees meer
Back To Top