skip to Main Content

Clouddiensten worden steeds groter, ingewikkelder en belangrijker. De nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hierdoor overwegen bedrijven steeds vaker hun ICT uit te besteden. Wat is handig voor uw bedrijf? ICT uitbesteden of zelf doen? Dat is een lastige vraag. Wij zetten voor u de voordelen van het uitbesteden van ICT op een rij.

#1 Focussen op andere kernactiviteiten

Ten eerste zorgt u ervoor dat u meer tijd over heeft om u bezig te houden met andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Dit is een groot voordeel wanneer u de ICT uitbesteed. Het geeft rust en structuur, omdat de specialisten van Mirage u op volledig ICT-vlak ontzorgen.

#2 Continuïteit waarborgen

Zodra u uw ICT uitbesteed aan Mirage zijn wij verantwoordelijk voor goed ICT-personeel. U bent daarnaast verzekerd van monitoring, beheer, ondersteuning en real-time rapportage, 24/7. Dit biedt meer veiligheid voor uw ICT-omgeving. Veilig online werken is enorm belangrijk. Benieuwd naar meer? Lees dan ook onze Anti-spam tips.

#3 Prijsverschil

Het inrichten, onderhouden en beveiligen van een ICT-omgeving vereist investeringen in systemen en mensen en trainingen. Bij uitbesteding van ICT komen de kosten voor de dienstverlener. In ons geval kan Mirage de kosten voor mensen, kennis, licenties en systemen verdelen over meerdere klanten, waardoor het uitbesteden niet meer kost dan wanneer u het zelf doet.

#4 Software altijd up to date

De technologische ontwikkelingen gaan in een rap tempo. Door het uitbesteden aan een professioneel bedrijf, zoals Mirage, bent u altijd verzekerd van de meest recente softwarepakketten. Hierdoor blijft de ICT-omgeving van uw bedrijf veilig en altijd actueel.

ICT uitbesteden aan Mirage uit Amsterdam

Het uitbesteden van ICT-activiteiten brengt dus veel voordelen met zich mee. Wilt u meer weten over het uitbesteden van ICT in regio Amsterdam, Utrecht, Leiden of de Bollenstreek? We gaan graag met u in gesprek om samen tot een perfect plan te komen. Een deel van de ICT-werkzaamheden uitbesteden is uiteraard ook een optie.  Onze Miragisten helpen u graag!

 

 

 

ICT uitbesteden of zelf doen

Delen op

Gerelateerde berichten

Microsoft voor bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 is voor onze Miragisten het fundament. Als klant ontvangt u een combinatie van…

read more

Nieuw directielid Patrick Bosman bij Mirage

We verwelkomen onze nieuwe directeur van Mirage: Patrick Bosman. Patrick richtte zich tijdens zijn studie…

read more

Do’s en don’ts bij het opzetten van een Wi-Fi netwerk

Zelfs de kleinste bedrijven zijn tegenwoordig niets zonder een draadloos Wi-Fi netwerk. Voor uw bezoekende gasten, maar ook voor presentaties in de vergaderruimte is het onmisbaar. Het opzetten van een dergelijk netwerk is anders dan een netwerk voor thuis. Let hierbij op de volgende punten:
read more
HP printer

Drie jaar service cadeau op geselecteerde printers!

Bij aankoop van een geselecteerde printer kunnen klanten deze registeren bij HP (tot 60 dagen na aankoop) en daarmee een service-uitbreiding krijgen tot drie jaar! Actie loopt tot 31 juli 2019.
read more
Back To Top