Skip to content

Bij aanschaf van originele HP toner dual/multipack cartridges* ontvangt u tot € 100 cashback retour! Deze actie is geldig van 1 november 2018 tot en met 30 april 2019. Gedurende deze periode is de actie beperkt tot maximaal twee cashbacks per klant.

Hoe claimt u deze HP cashback korting?

U koopt een originele HP tonerpack en registreert het productnummer binnen dertig dagen om uw korting te claimen. Voor het terug ontvangen van uw geld, voert u de volgende stappen eenvoudig uit:

Stap 1
U knipt de hologrammen/beveiligingslabels uit de verpakking. U heeft deze nodig voor de registratie. Bij een kleuren tonerpack knipt u de gele hologram uit en bij een zwarte tonerpack alleen de zwarte. Tip! Vergeet niet om de bon te bewaren van uw product.

Stap 2
Vul eenvoudig via hp.nl/geldterug het formulier in voor het terug ontvangen van uw geld. Tip! Hou tijdens de registratie de volgende gegevens bij de hand:

  • Hologrammen/beveiligingslabels
  • Gescande factuur
  • Persoonlijke gegevens

Stap 3
Scan en upload uw bon en de hologrammen op de registratiepagina. Voeg bij de registratie het beveiligslabel/hologram nummers van de gele toner bij een kleurenpack of de zwarte toner bij een zwarte pack toe.

Stap 4
Indien u alles heeft ingevuld, ontvangt u een bevestigingsbericht per e-mail.

Waarom originele HP toner dual/multipack cartridges?

HP levert een hoge printkwaliteit voor professioneel ogende printresultaten. Originele HP toner dual/multipack cartridges zijn gebaseerd op 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast combineren de HP cartridges betrouwbare prestaties, een consistente, hoge kwaliteit en zijn de cartridges erg milieuvriendelijkheid.

Met de cartridges van HP kunt u rekenen op een optimale gebruikerservaring en haalt u het maximale waar voor uw geld, waar en wanneer u ook print.

HP toner dual/multipack cartridges bestellen!

Klinkt deze cashback actie van HP interessant? Bestel dan hier nog uw HP toner dual/multipack cartridges en bespaar op printkosten! Meer informatie over deze actie? Neem contact op met Mirage.

*Bekijk hier welke originele HP toner dual/multipack cartridges gelden voor deze actie.

HP Cashback actie

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top