skip to Main Content

Bij aanschaf van originele HP toner dual/multipack cartridges* ontvangt u tot € 100 cashback retour! Deze actie is geldig van 1 november 2018 tot en met 30 april 2019. Gedurende deze periode is de actie beperkt tot maximaal twee cashbacks per klant.

Hoe claimt u deze HP cashback korting?

U koopt een originele HP tonerpack en registreert het productnummer binnen dertig dagen om uw korting te claimen. Voor het terug ontvangen van uw geld, voert u de volgende stappen eenvoudig uit:

Stap 1
U knipt de hologrammen/beveiligingslabels uit de verpakking. U heeft deze nodig voor de registratie. Bij een kleuren tonerpack knipt u de gele hologram uit en bij een zwarte tonerpack alleen de zwarte. Tip! Vergeet niet om de bon te bewaren van uw product.

Stap 2
Vul eenvoudig via hp.nl/geldterug het formulier in voor het terug ontvangen van uw geld. Tip! Hou tijdens de registratie de volgende gegevens bij de hand:

  • Hologrammen/beveiligingslabels
  • Gescande factuur
  • Persoonlijke gegevens

Stap 3
Scan en upload uw bon en de hologrammen op de registratiepagina. Voeg bij de registratie het beveiligslabel/hologram nummers van de gele toner bij een kleurenpack of de zwarte toner bij een zwarte pack toe.

Stap 4
Indien u alles heeft ingevuld, ontvangt u een bevestigingsbericht per e-mail.

Waarom originele HP toner dual/multipack cartridges?

HP levert een hoge printkwaliteit voor professioneel ogende printresultaten. Originele HP toner dual/multipack cartridges zijn gebaseerd op 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast combineren de HP cartridges betrouwbare prestaties, een consistente, hoge kwaliteit en zijn de cartridges erg milieuvriendelijkheid.

Met de cartridges van HP kunt u rekenen op een optimale gebruikerservaring en haalt u het maximale waar voor uw geld, waar en wanneer u ook print.

HP toner dual/multipack cartridges bestellen!

Klinkt deze cashback actie van HP interessant? Bestel dan hier nog uw HP toner dual/multipack cartridges en bespaar op printkosten! Meer informatie over deze actie? Neem contact op met Mirage.

*Bekijk hier welke originele HP toner dual/multipack cartridges gelden voor deze actie.

HP Cashback Actie

Delen op

Gerelateerde berichten

HP EliteBook x360 1040 G6

Flexibel werken? Kies voor de HP EliteBook x360 1040 G6

's Ochtends in een restaurant werken aan een project in plaats van op kantoor of tussendoor een afspraak afhandelen. Dankzij flexibel werken, gaan veel dingen gewoon net even wat makkelijker. En dankzij de HP EliteBook x360 1040 G6 wordt het u nog makkelijker gemaakt!
read more
Mirage geeft tips

Vakantie voorbij? Schoon uw computer eerst op

Het opschonen van de hardware is goed om te beginnen nadat u terugkomt van vakantie. Hoe kunt u het beste uw computer opschonen? Wij geven een aantal tips.
read more
Productief werken met twee beeldschermen

Effectieve werkplek inrichting

Steeds meer bedrijven werken met meerdere beeldschermen. Maar wat zijn de voordelen van het werken met meerdere monitoren?
read more
Access points van Aruba

Aruba komt met nieuwe instapmodellen Instant On Ap’s

Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan alle wensen voldoen op het gebied van cloud applicaties en wifi.
read more
Back To Top