Skip to content

Tot ongeveer vijf jaar geleden was een complexe infrastructuur nodig om de performance van uw software te garanderen. Meerdere servers, dynamische op- en afschalen om aan de behoefte van capaciteit te voldoen en overschakelen naar back-ups, behoorde niet in de softwarepakketten. De infrastructuur moest dit regelen. De infrastructuur compenseerde de tekortkomingen van de software en was dus een dure investering. Nu is dat anders.

Slim omgaan met de infrastructuur

Tegenwoordig kan software dit soort problemen wel oplossen. Tijdens het ontwikkelen kan je gebruik maken van standaardcomponenten zodat er geen ingewikkelde infrastructuur meer nodig is. Infrastructuur is tegenwoordig een commodity geworden. En dat zorgt ervoor dat u meer tijd heeft voor belangrijkere zaken. Ook de manier waarop we met de infrastructuur omgaan is veranderd. We besteden het uit en houden er rekening mee dat de VM eventueel uit kan vallen. Dat is niet erg want er is zo weer een nieuwe opgestart met hulp van Mirage. Dit is ook financieel voor uw bedrijf beter.

Beste platform voor uw software

Maar hoe ga je hier mee om in de praktijk? Door meer gebruik te maken van losse componenten die niet met elkaar communiceren maar alleen via API’s, creëert u samen met ons het ultieme software platform. Dankzij deze manier van werken is u bedrijf flexibel en heeft u altijd de beste omgeving voor de situatie van het moment.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie?

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top