Skip to content

Misschien heeft u er al van gehoord, API’s, maar misschien is het nog niet helemaal duidelijk hoe dit op uw bedrijf van toepassing is. Er verandert ook in 2017 veel voor de IT-sector. IT moet van binnenuit zich gaan aanpassen, wil het aan de randen een effect creëren. Mirage ligt hier API’s wat meer toe.

API wordt steeds belangrijker

API, of application programming interface, zal steeds belangrijker worden in 2017. Een API is een stuk software wat een bepaalde taak van u overneemt. De printer weet hoe en wat hij moet printen dankzij een API op uw computer, maar ook snapchat is een vorm van een software die helpt. Meer en meer software wordt opensource, zodat ook derden kunnen bijdragen aan de verbetering van deze interfaces. Deze API’s zijn voor veel bedrijven een belangrijke inkomstenbron en met een API is het ook mogelijk om uw gegevens beter te beveiligen.

API-veiligheid wordt dus belangrijker

De beveiliging van uw bedrijf wordt dus ook belangrijker, en API’s vormen een nieuwe mogelijkheid om een nieuwe beveiligde deur te vormen tot uw data. Uw bedrijf is als een huis met vele ramen en deuren waar uw data beveiligd wordt. Over de jaren heen zijn er ramen opengemaakt, deuren geforceerd en misschien zelfs tunnels gegraven. Met een nieuw API-interface krijgt u weer een enkel toegangspunt. In 2017 zal hier meer gebruik van gemaakt worden. Misschien ook voor uw bedrijf te overwegen? Mirage kan u hier meer over vertellen.

API’s in de praktijk

Een voorbeeld van hoe wij nu al API’s gebruiken is onze oplossing waar u automatisch uw toner kan laten bezorgen. Via We Print Smarter kan u zich aan melden en worden uw printertoners automatisch geleverd wanneer u dat nodig heeft.

 

 

 

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top