Ga naar hoofdinhoud

Een goede computerbeveiliging is van groot belang voor uw organisatie. U wilt ten slotte toch ook dat alle computers binnen uw organisatie goed beveiligd zijn tegen bedreigingen, zoals virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam? Mirage legt uit hoe u uw onderneming zo goed mogelijk beveiligt tegen dergelijke aanvallen.

 

Een extern ICT bedrijf

Niet alleen computervirussen, maar ook andere kwaadwillende programma’s, zoals Trojan horses en spyware, vormen een steeds groter gevaar. Slimme hackers dringen op verschillende manieren systemen binnen, op zoek naar gevoelige bestanden en informatie. Deze informatie is soms voor eigen gebruik, maar wordt ook vaak verkocht aan derden of zelfs gebruikt voor chantage. Om dit te voorkomen is het van uiterst belang om op meerdere lagen goed beveiligd te zijn. Mirage is uw partner op het gebied van computerbeveiliging! Wij beschikken over de juiste antivirus software en een veilige cloudopslag. Ook zorgen we voor een goede mailbeveiliging om infecties op het systeem te voorkomen.

 

De beveiliging van Microsoft 365

Werkt u met Microsoft 365? In dat geval zijn er veel geavanceerde functies beschikbaar om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Deze optimale security is nodig om datalekken te voorkomen, data te beveiligen en malware en phishing e-mails buiten de deur te houden. Zodat uw organisatie optimaal kan blijven profiteren van de mogelijkheden om efficiënt (samen) te werken in een beveiligde omgeving.

 

Antivirus software

Antivirus software identificeert computervirussen en probeert ze vervolgens tegen te houden en te verwijderen. De software controleert continu alle bestanden die worden binnengehaald op virussen. Een goed antivirus softwareprogamma is van belang om al uw systemen te beveiligen tegen ongewenste hackers en virussen. Het voorkomen van deze ongewenste software is ten slotte nog altijd beter dan het genezen ervan. Een goed antivirus programma staat vaak niet standaard op uw computer. Mirage helpt bedrijven dan ook vaak bij het installeren van een actueel en veilig antivirus programma.

 

E-mailbeveiliging

Het belang van een goede computerbeveiliging voor uw organisatie wordt extra duidelijk wanneer we kijken naar e-mailbeveiliging. In de afgelopen jaren is e-mail een serieus en veel gebruikt communicatiemiddel geworden, zowel zakelijk als privé. Er wordt veel gevoelige en vertrouwelijke informatie per mail verstuurd. Wij vinden dat e-mail altijd veilig van afzender naar ontvanger moet gaan. Helaas zijn er kwaadwillende die uw bedrijfssystemen binnendringen via e-mail. Een e-mailbericht met een verdachte link of het e-mailbericht zelf kunnen er al voor zorgen dat uw systeem geïnfecteerd raakt. Een goede mailbeveiliging is daarom erg belangrijk om deze infecties binnen uw bedrijfssystemen te voorkomen. Mirage doet er alles aan om ook de veiligheidsrisico’s van uw mail tot een minimum te beperken.

 

Cloudopslag

Computerbeveiliging kan heel breed worden toegepast. Zo kunt u uw bestanden ook bewaren in de cloud. Op deze manier vermijdt u datalekken. Het opslaan van documenten in de cloud is dus niet alleen voor het gemak, maar zeker ook voor de veiligheid. Gelukkig is deze omgeving, waar bestanden veilig worden opgeslagen om verlies te voorkomen, tegenwoordig bijna ondenkbaar.

 

Mirage ontzorgt uw organisatie

Hackers verzinnen constant nieuwe manieren om door digitale muren te breken. In de meeste gevallen lukt dit ook nog. De gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Het belang van een goede computerbeveiliging voor uw organisatie is dus groot. Wij snappen dat dit voor veel onzekerheid kan zorgen en dat binnen uw organisatie wellicht niet de juiste kennis aanwezig is. Daarom bespreken wij graag alle mogelijkheden zodat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van computerbeveiliging. Webroot heeft een handige PowerPoint gedeeld die u alvast kunt raadplegen. Heeft u behoefte aan meer informatie omtrent het beveiligen van uw ICT-omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Update: 01/02/2022

 

goed beveiligde ict omgeving

Delen op

Gerelateerde berichten

microsoft suites

Microsoft 365-suites mét en zonder Teams

De Europese Commissie heeft aangekondigd dat ze een officieel onderzoek zijn gestart naar de bundeling…

Lees meer
cybersecurity

Mirage ICT Services zorgt voor meer digitale veiligheid

Het verbeteren van cybersecurity en de digitale veiligheid van elk bedrijf, daar zijn wij expert…

Lees meer
hp-partner-programma

HP Planet Partners programma voor een betere wereld

Mirage is aangesloten bij het HP Planet Partners programma. Door deelname aan dit programma dragen…

Lees meer
cyberaanvallen

Mirage beschermt bedrijven tegen cyberaanvallen en waarborgt de digitale infrastructuur.

Bij de voortdurende groei van digitale infrastructuur komt ook de toename van cybercriminaliteit kijken. Mirage…

Lees meer
Back To Top