Skip to content

In het digitale tijdperk is glasvezel voor ondernemers haast onmisbaar. Het is dé internetverbinding met de beste snelheid door synchrone techniek. Het is de meest betrouwbare en veilige verbinding voor zakelijke communicatie. Vanaf 2022 kunnen ook ondernemers in de Bollenstreek genieten van glasvezel. Wij vertellen u er graag meer over.

Zakelijk glasvezel in de Bollenstreek, wat betekent dit?

Op de bedrijventerreinen Hillegom-Zuid, Jagtlustkade en Sassenheim-Zuid en ’s-Gravendijck (Noordwijk) kunnen ondernemers zich op dit moment aanmelden voor deelname. Naar verwachting kunnen de ondernemers op Hillegom-Zuid vanaf begin 2022 gebruikmaken van een snel en betaalbaar zakelijk glasvezelnetwerk. Wanneer u zich vroegtijdig aanmeldt bij Mirage, dan betaalt u geen eenmalige aansluitkosten t.w.v. € 1.350,00.

Wat maakt glasvezel zo interessant?

Internet via glasvezel biedt de meest snelle en veilige verbinding, wat natuurlijk erg belangrijk is voor zakelijk gebruik. Met glasvezel heeft u een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. Dat betekent dat u zich niet meer hoeft te storen aan trage verbindingen. Met een glasvezelverbinding beschikt u over hoge verbindingssnelheden. Dit stelt uw organisatie in staat om collega’s over het internet efficiënter met grote bestanden te laten werken. U krijgt een supersnel en stabiel netwerk waar uw organisatie dus van profiteert.

Zakelijk glasvezel voor ondernemers

Onze partner Fore Freedom legt sinds 2010 open collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de grootste zakelijke glasvezelleverancier van Nederland met maar liefst 150 glasvezelnetwerken. Glasvezel biedt kansen, daarom moet zakelijk glasvezel voor iedere ondernemer mogelijk en betaalbaar zijn. De Mirage glasvezel experts kijken graag met bedrijven in de Bollenstreek mee of glasvezel ook voor hen van toegevoegde waarde is. Neem bij vragen gerust contact op met ons. De ICT-specialisten van Mirage helpen u graag. Bel direct  +31(0)20 – 752 22 89 of mail sales@mirage.nl.

 

Betaalbaar zakelijk glasvezel

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
ict ontwikkelingen en trends voor 2024

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2024

Het einde van 2023 nadert en er zijn afgelopen jaar veel veranderingen geweest op het…

Lees meer
Back To Top