skip to Main Content

In het digitale tijdperk is glasvezel voor ondernemers haast onmisbaar. Het is dé internetverbinding met de beste snelheid door synchrone techniek. Het is de meest betrouwbare en veilige verbinding voor zakelijke communicatie. Vanaf 2022 kunnen ook ondernemers in de Bollenstreek genieten van glasvezel. Wij vertellen u er graag meer over.

Zakelijk glasvezel in de Bollenstreek, wat betekent dit?

Op de bedrijventerreinen Hillegom-Zuid, Jagtlustkade en Sassenheim-Zuid en ’s-Gravendijck (Noordwijk) kunnen ondernemers zich op dit moment aanmelden voor deelname. Naar verwachting kunnen de ondernemers op Hillegom-Zuid vanaf begin 2022 gebruikmaken van een snel en betaalbaar zakelijk glasvezelnetwerk. Wanneer u zich vroegtijdig aanmeldt bij Mirage, dan betaalt u geen eenmalige aansluitkosten t.w.v. € 1.350,00.

Wat maakt glasvezel zo interessant?

Internet via glasvezel biedt de meest snelle en veilige verbinding, wat natuurlijk erg belangrijk is voor zakelijk gebruik. Met glasvezel heeft u een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. Dat betekent dat u zich niet meer hoeft te storen aan trage verbindingen. Met een glasvezelverbinding beschikt u over hoge verbindingssnelheden. Dit stelt uw organisatie in staat om collega’s over het internet efficiënter met grote bestanden te laten werken. U krijgt een supersnel en stabiel netwerk waar uw organisatie dus van profiteert.

Zakelijk glasvezel voor ondernemers

Onze partner Fore Freedom legt sinds 2010 open collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de grootste zakelijke glasvezelleverancier van Nederland met maar liefst 150 glasvezelnetwerken. Glasvezel biedt kansen, daarom moet zakelijk glasvezel voor iedere ondernemer mogelijk en betaalbaar zijn. De Mirage glasvezel experts kijken graag met bedrijven in de Bollenstreek mee of glasvezel ook voor hen van toegevoegde waarde is. Neem bij vragen gerust contact op met ons. De ICT-specialisten van Mirage helpen u graag. Bel direct  +31(0)20 – 752 22 89 of mail sales@mirage.nl.

 

Betaalbaar Zakelijk Glasvezel

Delen op

Gerelateerde berichten

Computerchips

De uitdaging van het tekort aan computerchips

Door de coronacrisis is een groot tekort aan computerchips ontstaan. Dit is gekomen door de groei van thuiswerkers en bedrijven die hun digitalisering in een hoge versnelling hebben gezet. Dit heeft grote invloed op de levertijden van producten en dit brengt vertragingen met zich mee waardoor de schaarste nog groter wordt.
read more
HP Battery Health Manager

Batterij verbeteren met HP Battery Health Manager

Veel medewerkers laten hun oplader in de HP-notebook, waardoor de kans op batterijschade wordt vergroot.
read more
Windows 11

Windows 11: wat kunt u ermee en werkt het op uw apparaat?

Binnenkort komt de nieuwe opvolger van Windows 10 uit, namelijk Windows 11! Benieuwd naar de nieuwe features? Lees hier verder!
read more
beveiligingssystemen

Verschillende beveiligingssystemen voor uw documenten

Een online beveiligingssysteem voor al uw documenten en persoonlijke gegevens is niet meer weg te denken in de tijd van nu. Weet u al welke geschikt is voor uw bedrijf?
read more
Back To Top