Ga naar hoofdinhoud

In het digitale tijdperk is glasvezel voor ondernemers haast onmisbaar. Het is dé internetverbinding met de beste snelheid door synchrone techniek. Het is de meest betrouwbare en veilige verbinding voor zakelijke communicatie. Vanaf 2022 kunnen ook ondernemers in de Bollenstreek genieten van glasvezel. Wij vertellen u er graag meer over.

Zakelijk glasvezel in de Bollenstreek, wat betekent dit?

Op de bedrijventerreinen Hillegom-Zuid, Jagtlustkade en Sassenheim-Zuid en ’s-Gravendijck (Noordwijk) kunnen ondernemers zich op dit moment aanmelden voor deelname. Naar verwachting kunnen de ondernemers op Hillegom-Zuid vanaf begin 2022 gebruikmaken van een snel en betaalbaar zakelijk glasvezelnetwerk. Wanneer u zich vroegtijdig aanmeldt bij Mirage, dan betaalt u geen eenmalige aansluitkosten t.w.v. € 1.350,00.

Wat maakt glasvezel zo interessant?

Internet via glasvezel biedt de meest snelle en veilige verbinding, wat natuurlijk erg belangrijk is voor zakelijk gebruik. Met glasvezel heeft u een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. Dat betekent dat u zich niet meer hoeft te storen aan trage verbindingen. Met een glasvezelverbinding beschikt u over hoge verbindingssnelheden. Dit stelt uw organisatie in staat om collega’s over het internet efficiënter met grote bestanden te laten werken. U krijgt een supersnel en stabiel netwerk waar uw organisatie dus van profiteert.

Zakelijk glasvezel voor ondernemers

Onze partner Fore Freedom legt sinds 2010 open collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de grootste zakelijke glasvezelleverancier van Nederland met maar liefst 150 glasvezelnetwerken. Glasvezel biedt kansen, daarom moet zakelijk glasvezel voor iedere ondernemer mogelijk en betaalbaar zijn. De Mirage glasvezel experts kijken graag met bedrijven in de Bollenstreek mee of glasvezel ook voor hen van toegevoegde waarde is. Neem bij vragen gerust contact op met ons. De ICT-specialisten van Mirage helpen u graag. Bel direct  +31(0)20 – 752 22 89 of mail sales@mirage.nl.

 

Betaalbaar zakelijk glasvezel

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top