skip to Main Content

Niet in de spits naar het werk rijden kan de reistijd flink verkorten. ’s Ochtends in een restaurant werken aan een project in plaats van op kantoor of tussendoor een afspraak afhandelen. Dankzij flexibel werken, gaan veel dingen gewoon net even wat makkelijker. En dankzij de HP EliteBook x360 1040 G6 wordt het u nog makkelijker gemaakt!

HP EliteBook x360 1040 G6

De HP Elitebook x360 1040 G6 neemt u overal mee naar toe. Deze strakke 14″ FHD aluminium laptop is perfect als u vaak van werkplek wisselt of veel onderweg bent. De ingebouwde HP veiligheidsfeatures beschermen deze convertible laptop vanuit de hardware.

Eigenschappen HP EliteBook

Ga aan de slag met het bewerken van foto’s, facturen opstellen en klantcontact onderhouden via de mail. Wanneer u op bezoek bent bij een klant, neemt u de EliteBook x360 1040 G6 met een gerust hart mee. De laptop heeft tot 24 uur batterijlevensduur en weegt slechts 1,4 kg. Zet daarnaast de X360 in de presentatie stand en laat uw werk direct zien terwijl u presenteert.

De EliteBook heeft een opvallende, met hoge precisie uit één stuk aluminium gebouwde behuizing, met diamant gesneden accenten. Daarnaast laadt de laptop snel op. Binnen 30 minuten is uw accu opgeladen tot 50%.

Werkt u thuis? Dankzij de Windows 10 Pro en krachtige beveiligings-, samenwerkings- en aansluitmogelijkheden van HP maakt u verbinding met uw computer op kantoor. Zijn er problemen met de EliteBook x360 1040 G6? De laptop heeft drie jaar on-site garantie. De volgende werkdag staat er een monteur op de stoep om de laptop te repareren.

EliteBook bestellen bij Mirage

Werkt u flexibel en bent u veel onderweg? Dan biedt deze EliteBook van HP uitkomst voor u. De EliteBook x360 1040 G6 is gemakkelijk te bestellen via de webshop van Mirage.

HP EliteBook X360 1040 G6

Delen op

Gerelateerde berichten

roaming sms tarieven

Roaming SMS: Tarieven in het buitenland

U herkent hem vast wel: de ‘Welkom in …’ SMS die u op de hoogte…

read more

Billshock SMS mobiel internetverbruik binnen de EU

Gaat u binnenkort op reis voor zaken of privé? Als u uw smartphone of tablet…

read more

Denkt u dat online garanties genoeg zijn?

Wanneer u een duurder product aanschaft, zowel in een winkel als online, is het vaak…

read more
tips voor veilig wifi gebruik

5 tips om veilig te blijven op openbare/onbeveiligde Wi-Fi netwerken

Openbare Wi-Fi is beschikbaar in winkelcentra, op luchthavens, in restaurants, in het openbaar vervoer en…

read more
Back To Top