skip to Main Content

Niet in de spits naar het werk rijden kan de reistijd flink verkorten. ’s Ochtends in een restaurant werken aan een project in plaats van op kantoor of tussendoor een afspraak afhandelen. Dankzij flexibel werken, gaan veel dingen gewoon net even wat makkelijker. En dankzij de HP EliteBook x360 1040 G6 wordt het u nog makkelijker gemaakt!

HP EliteBook x360 1040 G6

De HP Elitebook x360 1040 G6 neemt u overal mee naar toe. Deze strakke 14″ FHD aluminium laptop is perfect als u vaak van werkplek wisselt of veel onderweg bent. De ingebouwde HP veiligheidsfeatures beschermen deze convertible laptop vanuit de hardware.

Eigenschappen HP EliteBook

Ga aan de slag met het bewerken van foto’s, facturen opstellen en klantcontact onderhouden via de mail. Wanneer u op bezoek bent bij een klant, neemt u de EliteBook x360 1040 G6 met een gerust hart mee. De laptop heeft tot 24 uur batterijlevensduur en weegt slechts 1,4 kg. Zet daarnaast de X360 in de presentatie stand en laat uw werk direct zien terwijl u presenteert.

De EliteBook heeft een opvallende, met hoge precisie uit één stuk aluminium gebouwde behuizing, met diamant gesneden accenten. Daarnaast laadt de laptop snel op. Binnen 30 minuten is uw accu opgeladen tot 50%.

Werkt u thuis? Dankzij de Windows 10 Pro en krachtige beveiligings-, samenwerkings- en aansluitmogelijkheden van HP maakt u verbinding met uw computer op kantoor. Zijn er problemen met de EliteBook x360 1040 G6? De laptop heeft drie jaar on-site garantie. De volgende werkdag staat er een monteur op de stoep om de laptop te repareren.

EliteBook bestellen bij Mirage

Werkt u flexibel en bent u veel onderweg? Dan biedt deze EliteBook van HP uitkomst voor u. De EliteBook x360 1040 G6 is gemakkelijk te bestellen via de webshop van Mirage.

HP EliteBook X360 1040 G6

Delen op

Gerelateerde berichten

Mirage geeft tips

Vakantie voorbij? Schoon uw computer eerst op

Het opschonen van de hardware is goed om te beginnen nadat u terugkomt van vakantie. Hoe kunt u het beste uw computer opschonen? Wij geven een aantal tips.
read more
Productief werken met twee beeldschermen

Effectieve werkplek inrichting

Steeds meer bedrijven werken met meerdere beeldschermen. Maar wat zijn de voordelen van het werken met meerdere monitoren?
read more
Access points van Aruba

Aruba komt met nieuwe instapmodellen Instant On Ap’s

Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan alle wensen voldoen op het gebied van cloud applicaties en wifi.
read more

Vijf redenen waarom een back-up belangrijk is

Een back-up is altijd een goed plan. Behalve een plan B en een reservewiel is het zeker handig om een back-up te hebben van uw bedrijfsgegevens.
read more
Back To Top