Skip to content

De juiste producten kiezen of werken in een ICT-omgeving die het beste bij een bedrijf past. Het is soms nog knap lastig om een keuze te maken. Er zijn zo veel mogelijkheden. Mirage levert IT-totaaloplossingen op maat. Naast het uitwerken en opleveren van nieuwe ICT-omgevingen hebben wij ook de kennis en expertise in huis voor het beheer van uw (online) werkomgeving. We geven u graag advies over een ICT-omgeving die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Expertise van Mirage

Het goed functioneren van informatiesystemen is van groot belang voor uw bedrijf. Vandaag de dag werken veel medewerkers vanuit huis of (deels) op locatie. Het hebben van de juiste apparaten en systemen die bij deze tijd passen is daarom van belang. On remote werken draagt ongemerkt bedreigingen voor de veiligheid en het functioneren van uw ICT-omgeving met zich mee. Wij ondersteunen u graag als het gaat om het beheer en onderhoud van uw ICT-omgeving.

Welke producten zijn aan te raden wij aan?

Elk bedrijf heeft andere wensen en behoeften. Daarom is er geen kant en klaar antwoord op deze vraag. Mirage helpt u graag van A tot Z met het kiezen van uw apparaten. Mirage denkt graag met u mee over het kiezen van uw apparaten. Toch liever zelf op zoek? Kies bijvoorbeeld voor multifunctionele printers van Canon of de verschillende cloudoplossingen.

Op het gebied van laptops maken wij gebruik van HP devices. Zo passen wij regelmatig de EliteBook toe bij onze klanten. Hier kiezen wij voor omdat deze betere prestaties heeft dan een Chromebook en meer beveiligingsopties heeft. Zo is BitLocker een goede beveiliging die eenvoudig zelf toe te passen is op uw EliteBook.

Back-ups en cloudoplossingen

Wij zien dat cybersecurity steeds meer van belang is. Wij raden aan om te onderzoeken hoe het met de veiligheid van jouw ICT-omgeving zit.  Regelmatig een back-up maken op uw apparaten is van groot belang. Zo weet u zeker dat uw bestanden veilig zijn. Een gedegen back-up oplossing kan al een hoop schade voorkomen. Het is van belang dat er wordt bekeken welke back-up oplossing bij jouw organisatie past. Dit kan via een derde partij in de cloud, on-premise of via uw ICT-specialist zodat zij de back-up monitoren. Mirage zorgt voor een oplossing waar de back-up niet op dezelfde locatie staat als de ICT-omgeving. Hiermee wordt voorkomen dat u alles kwijtraakt bij een brand of waterschade.

Werkt uw personeel flexibel? Dan heeft u wellicht interesse om te werken in de cloud. Een mogelijke cloudoplossing is Microsoft 365. Mirage geeft u graag de volledige service door samen met u een oplossing uit te kiezen die volledig aansluit op uw wensen. Mensen zijn meer gaan thuiswerken en dit heeft cyberrisico’s in het afgelopen jaar doen stijgen. Wij zien dit als een belangrijk aandachtspunt voor bedrijven en je hierover te laten informeren.

Meer informatie?

Zoals u merkt is een ICT-oplossing altijd maatwerk en is er geen ‘one size fits all’ oplossing. De genoemde onderdelen hierboven maken deel uit van onze complete dienstverlening. Onze Miragisten helpen u graag om een ICT-omgeving op maat te maken. Bel direct  +31(0)20 – 752 22 90 of mail support@mirage.nl.

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht NIS2_jul2024

Is uw bedrijf klaar voor NIS2?

In ons nieuwsbericht van april vorig jaar kondigden we het al aan: de datum waarop…

Lees meer
Octiga Office 365 Security

Maatwerk in monitoring Office 365 omgeving met Octiga

De digitale wereld verandert continu en ook bedrijven blijven zich voortdurend ontwikkelen. Daarom zijn wij…

Lees meer
Nieuwsbericht Kevlarr DMARC

Voorkom dat anderen uit uw naam e-mails versturen

Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat een afzender van een e-mail ook daadwerkelijk…

Lees meer
Beat the noise met de headsets van HP Poly

Beat the noise met de headsets van HP Poly

Poly, producent en leverancier van zakelijke oplossingen voor audio en video zoals videobars en headsets,…

Lees meer
Back To Top