Skip to content

De ICT sector is één van de sectoren in Nederland waar structureel tekort is aan personeel. Veel vacatures zijn moeilijk te vervullen, terwijl dit wel een cruciale rol is. Een goede ICT specialist die zorgt voor een veilig netwerk, update-to-date systemen en het optimaal werken op afstand voor alle medewerkers. Onze Miragisten zijn inmiddels steeds vaker de ‘ICT collega’ op afstand en altijd up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen.

Uitbesteden van alle ICT werkzaamheden

Overweegt u vanwege personeelstekort het ICT werk uit te besteden? Dit heeft zeker een aantal voordelen die we graag toelichting:

  1. Het bespaart kosten. De kosten van het eigen personeel zijn vaak gelijk of soms zelfs hoger dan wanneer u voor specifiek ICT werk een specialist inzet. Daarnaast passen externe specialisten vaak ook moderne technologie toe waardoor het eindresultaat op hoog niveau ligt en altijd up-to-date is.
  2. Het zorgt voor rust binnen het bedrijf. De externe ICT specialist is het eerste aanspreekpunt, waardoor u hier zelf niet naar hoeft om te kijken.
  3. Afhankelijk van het hoeveelheid werk, kan de ICT specialist flexibel beschikbaar zijn. In drukke periodes kan het werk opgeschaald worden en vervolgens weer afgebouwd worden wanneer het rustiger is.
  4. 24/7 bereikbaar. Door een externe specialist bij een bedrijf zoals Mirage in te zetten, heeft u ook de zekerheid van 100% bereikbaarheid. Ook in weekenden staan de ICT specialisten klaar als het nodig is.

ICT uitbesteden? Mirage ontzorgt van A tot Z

Onze Miragisten zijn écht experts op het gebied van ICT en kunnen u ontzorgen van A tot Z. Check onze andere blog voor de andere voordelen wanneer u uw werkzaamheden outsourcet.  Wij nemen het systeembeheer in handen en bieden een dienstverlening wat past bij uw organisatie en is dus maatwerk. Meer weten? Vul het contactformulier in of bel direct naar 020 752 22 90.

Delen op

Gerelateerde berichten

Toename van phishingmails leidt tot hogere cybercriminaliteit

Mailtjes verzonden vanuit de naam van collega’s of organisaties die vragen of je geld over…

Lees meer
NIS richtlijnen

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Bent u al bekend met de NIS2-richtlijn? Deze Europese richtlijn voor cybersecurity is vorig jaar…

Lees meer

9 maanden gratis printen met Mirage ICT Services

Een verslag, nieuw contract of aantekeningen van de vergadering printen. Af en toe is het…

Lees meer

Alle voordelen van in de Cloud werken

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en eigen platformen waar bestanden en documenten…

Lees meer
Back To Top