Skip to content

Aan het begin van 2018 is de Samsung Flip geïntroduceerd. Dit is een digitale flipover die vergaderen een stuk efficiënter en mobieler maakt. Door het gebruik en de vele opties van de Samsung Flip is iedereen in de vergaderruimte betrokken bij de presentatie of bespreking. Daarnaast is het mogelijk om gelijk met alle aanwezige documenten of presentaties, door middel van de Samsung Flip, te delen. Ook kunnen vier verschillende mensen tegelijk hun aantekeningen delen op het scherm, wat een brainstorm productiever maakt.

Samsung Flip heeft tien nieuwe features

Onlangs heeft de Samsung Flip een software update gehad en zijn er tien nieuwe features toegevoegd:

  1. OTN (Over The Network):

Met Over The Network kunnen een aantal computers zich met elkaar verbinden en bestanden delen. Dit is vanaf nu dus ook mogelijk in combinatie met de Samsung Flip.

  1. File security:

De beveiliging van bestanden is verbeterd. Bestanden kunnen nu beveiligd worden met een wachtwoord. Ook is het mogelijk om ‘automatisch deleten’ in te stellen.

  1. LDAP:

De LDAP-database is gekoppeld aan de Samsung Flip, wat mailen nog gemakkelijker maakt.

  1. WPA2 support:

De Samsung Flip biedt nu ook Wifi Protected Access, inclusief de drie standaarden van 802.1x: EAP-PEAP, TLS, TTLS.

  1. P2P Mac info:

U vindt nu eenvoudig het Mac-adres terug.

  1. Full screen mobile mirroring:

Display uw mobiele telefoon op het Samsung Flip scherm in portretmodus met Samsung-toestellen. Vanaf Android kan dit in de Oreo versie.

  1. Wifi-out screen sharing:

Connect uw computer via wifi met de Samsung Flip om uw scherm met de gehele vergaderruimte te verbinden. Dit is perfect voor grote ruimtes.

  1. Document Viewer:

Op de Samsung Flip is het mogelijk om te werken met programma’s zoals PPT, Word en PDF.

  1. Screen Saver:

Als de Samsung Flip niet wordt gebruikt kunt u uw eigen branding gebruiken als screen saver. Dit staat professioneel naar uw collega’s en (potentiele) klanten.

  1. Freeze Frame:

Ook is het vanaf nu mogelijk om de Samsung Flip te gebruiken als menubord of voor de aanbieding van de dag door het scherm te bevriezen op een bepaald scherm. 

Samsung Flip onmisbaar in iedere vergaderruimte

Zeker na de nieuwste software update is de Samsung Flip onmisbaar in iedere vergaderruimte op kantoor. U kunt gemakkelijk aantekeningen delen met uw collega’s of uw scherm delen op de Samsung Flip. Vergaderen wordt dus veel interactiever en iedere collega of klant wordt betrokken bij de presentatie of vergadering. Wilt u meer weten over de Samsung Flip en de diensten van Mirage om u te ondersteunen bij het gebruik van dit product? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder.

 

Samsung Flip

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top