skip to Main Content

Voor veel organisaties is het afgelopen jaar weer een grote uitdaging geweest. Hierdoor beseffen bedrijven extra dat het versneld beschikbaar stellen van hybride werkomgevingen en data enorm belangrijk is. Bovendien zien organisaties dat er inzichten uit data te filteren zijn die hen helpen om toekomstbestendig te zijn. Wat zijn de trends die hierop inspelen in 2022?

#Trend 1: Hybride werkplekomgevingen

De hybride werkomgevingen worden in dit jaar nog verder geperfectioneerd. Organisaties gaan veel investeren in datamanagement om de infrastructuur veiliger, efficiënter en flexibeler te krijgen en te behouden. Zo kan iedereen verantwoord werken waar hij of zij wil.

#Trend 2: Cybersecurity

Een tweede trend voor 2022 is dat organisaties graag meer in willen investeren is cybersecurity. Flexibel werken betekent ook dat bedrijfsdata zich buiten de muren van het bedrijf bevinden. Dit heeft grote gevolgen voor de digitale beveiliging. Afgelopen jaar waren bijna 24.000 meldingen over datalekken en steeg het aantal hacking-, malware- of phising-incidenten met dertig procent. Hierdoor is cybersecurity één van de belangrijkste uitdagingen voor dit jaar.

#Trend 3: Informatiemanagement nog belangijker

Door het vele thuiswerken is het belangrijk dat alle collega’s toegang hebben tot de informatie die belangrijk is voor om het werk uit te voeren. Denk hierbij aan werkinstructies, handboeken, maar ook audits. Hierdoor wordt het managen van deze informatie in dit jaar nog belangrijker. Lees ook deze bruikbare tips om thuiswerkers te ondersteunen met IT.

#Trend 4: De digitale skills trainen van de medewerkers

De vierde trend focust op het up-to-date houden van de digitale skills van uw medewerkers. Onze Miragisten geven diverse trainingen, zoals gebruikerstrainingen, opfriscursussen of gerichte boarding-programma’s voor nieuwe collega’s. Dit zijn trainingen om iedereen succesvol te laten werken. Ook een training nodig? Neem contact met onze specialisten op!

Mirage ondersteunt u graag bij deze trends. Onze miragisten leveren de juiste oplossingen die u helpen nog succesvoller te zijn. Wilt u meer weten over deze vier trends of heeft u nog aanvullende vragen? Wij zijn bereikbaar via 020 – 752 22 89 of per e-mail sales@mirage.nl

 

 

datamanagementtrends

Delen op

Gerelateerde berichten

Maak kennis met accountmanager Aisha Habbout

Sinds vorige maand is Aisha Habbout werkzaam bij Mirage als accountmanager Telecom. Aisha woont in…

Lees meer
Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welke internetsnelheid heeft uw bedrijf nodig?

Welk internetabonnement heeft uw bedrijf? Dat kan een lastige vraag zijn. Het verschil in aanbod…

Lees meer
HP Fortis

Nieuwe HP Pro Fortis devices

Onze Mirage klanten werken veel met HP laptops en tablets. HP introduceert nu de Pro…

Lees meer
Back To Top