skip to Main Content

Ontvang nu een HP Carepack cadeau bij één van de geselecteerde HP ProBook laptops – 400 modellen*. Wat dacht u van de HP ProBook 430 G5 van 13,3 inch en Intel® Core™ i5-8250U met Intel® UHD Graphics 620, of de HP ProBook 450 G5 van 15,6 inch FHD IPS ontspiegeld led-backlit en één jaar garantie op de batterij?

HP ProBook laptops

De HP ProBook laptops bieden u de perfectie combinatie van performance, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De dunne en lichte laptops zijn ideaal voor professionals die op kantoor én onderweg aan de slag willen. De HP Probooks hebben een stijlvol ontwerp, lineaire precisie, subtiele curves, optionele quad-core-prestaties en een lange batterijlevensduur voor optimaal mobiel gebruik. Onmisbaar voor de moderne gebruikers.

HP ProBook laptops bestellen!

Klinkt deze actie van HP interessant? Bestel dan via de webshop van Mirage nog uw HP ProBook en ontvang een Carepack cadeau. Meer informatie over deze actie? Neem contact op met Mirage.

*Bekijk welke HP Probooks 400 modellen gelden voor deze actie.

HP ProBook 400-serie

Delen op

Gerelateerde berichten

HP EliteBook x360 1040 G6

Flexibel werken? Kies voor de HP EliteBook x360 1040 G6

's Ochtends in een restaurant werken aan een project in plaats van op kantoor of tussendoor een afspraak afhandelen. Dankzij flexibel werken, gaan veel dingen gewoon net even wat makkelijker. En dankzij de HP EliteBook x360 1040 G6 wordt het u nog makkelijker gemaakt!
read more
Mirage geeft tips

Vakantie voorbij? Schoon uw computer eerst op

Het opschonen van de hardware is goed om te beginnen nadat u terugkomt van vakantie. Hoe kunt u het beste uw computer opschonen? Wij geven een aantal tips.
read more
Productief werken met twee beeldschermen

Effectieve werkplek inrichting

Steeds meer bedrijven werken met meerdere beeldschermen. Maar wat zijn de voordelen van het werken met meerdere monitoren?
read more
Access points van Aruba

Aruba komt met nieuwe instapmodellen Instant On Ap’s

Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan alle wensen voldoen op het gebied van cloud applicaties en wifi.
read more
Back To Top