Skip to content

In een wereld waar wij eigenlijk alles digitaal doen, kan het soms toch handig zijn om bepaalde documenten nog fysiek te printen. Uiteraard wilt u dan wel dat deze printjes goed leesbaar zijn. Hiervoor is een goedwerkende printer van belang. Mirage biedt verschillende printoplossingen voor bedrijven. Weten welke printers wij aanbevelen en waarom? Lees dan snel verder.

 

Waarom kiezen voor een Canon printer

De betrouwbaarheid van Canon-systemen en de printtechnologie zorgen voor hoogwaardige prints en scans die voldoen aan de eisen van drukke afdelingen. De V²-beeldtechnologie (Vivid & Vibrant) zorgt voor indrukwekkende documenten die zich onderscheiden van de massa en biedt een consistent uitstekende kleurkwaliteit op een breed scala aan printmedia. Geavanceerde technologieën, CS-toner en innovatieve slaapstandfuncties verminderen het totale energieverbruik. Door het nieten zonder nietjes, dubbelzijdig en veilig afdrukken en de mogelijkheid om afdruktaken te stoppen, ze in een voorbeeld te bekijken en de instellingen op het apparaat te wijzigen, kan verspilling tegen worden gegaan.

 

De Canon imageRUNNER ADVANCE DX-generatie

Onze imageRUNNER ADVANCE DX-generatie wordt gekenmerkt door een uitgebreide systeem-, netwerk- en documentbeveiliging, die standaard bij de levering is inbegrepen. Een hoogtepunt van deze reeks is het gemeenschappelijke firmwareplatform, waarmee u uw apparaten altijd up-to-date kunt houden. Dit garandeert een uniforme gebruikerservaring. De Remote Operators Software Kit (standaard) biedt toegang tot de gebruikersinterface van het systeem vanaf een pc en draagt ​​zo bij aan snellere probleemoplossing door diagnose op afstand. Naast automatisch tonerbeheer en meterstanden biedt het imageRUNNER ADVANCE-portfolio een aantal andere tools om de totale printkosten te controleren en te optimaliseren.

 

Welk type past bij u?

De imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie kent vier verschillende type printers. Te weten:

De printers uit deze serie zijn intelligent, multifunctioneel en verhogen de productiviteit door verbeterde documentworkflows en intuïtief gebruiksgemak. Onmiskenbaar voor een moderne werkomgeving. Naast het feit dat deze printers gemeenschappelijke kenmerken hebben, zijn er toch verschillen te benoemen tussen de verschillende types. Ontdek welke printer het best bij u en uw organisatie past

Meer informatie over printoplossingen

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen of behoefte aan aanvullende informatie omtrent de verschillende printoplossingen die Mirage voor uw onderneming kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Update: 17/03/2021

 

Delen op

Gerelateerde berichten

Nieuwsbericht_backup ontbrak bij meerderheid

Back-up ontbrak bij meerderheid zakelijke ransomware-slachtoffers

Onderzoek van het Digital Trust Center (DTC) toonde onlangs aan dat maar liefst 58% van…

Lees meer
KPN introduceert speedtiering

KPN introduceert speedtiering en verbeterde opties

KPN introduceert vernieuwd MKB-mobiel 2024 met ‘speedtiering’ en verbeterde bundelopties. De huidige line-up, bestaande uit…

Lees meer
Nieuwsbericht_ kunstmatige intelligentie

Omgaan met kunstmatige intelligentie en cybercriminelen

In de snel evoluerende wereld van technologie en kunstmatige intelligentie is het cruciaal om zorgvuldig…

Lees meer
ict ontwikkelingen en trends voor 2024

ICT-ontwikkelingen en trends voor 2024

Het einde van 2023 nadert en er zijn afgelopen jaar veel veranderingen geweest op het…

Lees meer
Back To Top