Ga naar hoofdinhoud

U wilt toch niet dat uw zakelijke laptop onder de krassen komt te zitten of een deuk oploopt? Of nog erger, dat er vloeistof bij komt? Ook kruimels en andere vuiligheid tussen de kiertjes van uw toetsenbord moet voorkomen worden. Hoe dan ook, ons advies voor uw device: bescherm het met een passende sleeve die nu ook met logo opdruk leverbaar zijn via Mirage.

Personaliseren van tassen en sleeves

Sinds kort leveren wij gepersonaliseerde sleeves en tassen. Op die manier drukt u als bedrijf niet alleen uw stempel op de sleeves. Maar neemt u ook de verantwoordelijkheid in het beschermen van de kostbare werklaptops.

Bij Mirage bieden we de mogelijkheid om tassen, sleeves en backpacks te laten personaliseren met uw bedrijfslogo. Dit is al mogelijk vanaf 20 stuks. Om de tas of sleeve voor uw werknemer nog persoonlijker te maken is het ook mogelijk om de naam of initialen van de gebruiker subtiel er op te drukken.

Claim één gratis bedrukte sleeve

Koop bij Mirage uw sleeve, tas of rugzak van Case Logic of Thule en ontvang uw gratis personalisatie met uw logo! Zowel onze leverbare merken Case Logic als Thule zijn jarenlang specialist en innovator op het gebied van kwalitatieve oplossingen om apparaten te beschermen, te vervoeren en op te bergen. Dus wanneer u bij ons een bestelling plaatst, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en bescherming.

Mis deze exclusieve aanbieding niet en stuur direct een e-mail naar sales@mirage.nl voor alle mogelijkheden en een passende prijs.

Delen op

Gerelateerde berichten

Privacy en veiligheid

Nederlanders vinden privacy belangrijker dan veiligheid

‘’Ik heb toch niks te verbergen, van mij mag iedereen alles zien hoor. Waarom zou…

Lees meer
Fraude wordt steeds innovatiever

Online fraude wordt steeds innovatiever

Het maakt tegenwoordig niet meer uit hoé goed uw wachtwoorden en persoonsgegevens zijn beveiligd, de…

Lees meer

23 november: teamwork makes the dreamwork

Op woensdag 23 november heeft Mirage ICT Services een teamochtend, waarbij teambuilding centraal staat. Bij…

Lees meer

Ruil uw oude Apple apparaten in en ontvang korting op een nieuw product van Apple

Worden uw Apple apparaten op kantoor na een aantal jaar ook steeds langzamer en zijn…

Lees meer
Back To Top