Skip to content

U wilt toch niet dat uw zakelijke laptop onder de krassen komt te zitten of een deuk oploopt? Of nog erger, dat er vloeistof bij komt? Ook kruimels en andere vuiligheid tussen de kiertjes van uw toetsenbord moet voorkomen worden. Hoe dan ook, ons advies voor uw device: bescherm het met een passende sleeve die nu ook met logo opdruk leverbaar zijn via Mirage.

Personaliseren van tassen en sleeves

Sinds kort leveren wij gepersonaliseerde sleeves en tassen. Op die manier drukt u als bedrijf niet alleen uw stempel op de sleeves. Maar neemt u ook de verantwoordelijkheid in het beschermen van de kostbare werklaptops.

Bij Mirage bieden we de mogelijkheid om tassen, sleeves en backpacks te laten personaliseren met uw bedrijfslogo. Dit is al mogelijk vanaf 20 stuks. Om de tas of sleeve voor uw werknemer nog persoonlijker te maken is het ook mogelijk om de naam of initialen van de gebruiker subtiel er op te drukken.

Claim één gratis bedrukte sleeve

Koop bij Mirage uw sleeve, tas of rugzak van Case Logic of Thule en ontvang uw gratis personalisatie met uw logo! Zowel onze leverbare merken Case Logic als Thule zijn jarenlang specialist en innovator op het gebied van kwalitatieve oplossingen om apparaten te beschermen, te vervoeren en op te bergen. Dus wanneer u bij ons een bestelling plaatst, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en bescherming.

Mis deze exclusieve aanbieding niet en stuur direct een e-mail naar sales@mirage.nl voor alle mogelijkheden en een passende prijs.

Delen op

Gerelateerde berichten

Toename van phishingmails leidt tot hogere cybercriminaliteit

Mailtjes verzonden vanuit de naam van collega’s of organisaties die vragen of je geld over…

Lees meer
NIS richtlijnen

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Bent u al bekend met de NIS2-richtlijn? Deze Europese richtlijn voor cybersecurity is vorig jaar…

Lees meer

9 maanden gratis printen met Mirage ICT Services

Een verslag, nieuw contract of aantekeningen van de vergadering printen. Af en toe is het…

Lees meer

Alle voordelen van in de Cloud werken

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en eigen platformen waar bestanden en documenten…

Lees meer
Back To Top