Skip to content

Door de snelle groei van mobiele devices, het toenemende gebruik van cloud applicaties en de behoefte aan een prettige wifi ervaring kiezen (kleine) bedrijven vaker voor een krachtig bedrijfsnetwerk. Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan deze wensen voldoen.

Instant On access points van Aruba

De nieuwe serie van beveiligde draadloze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van (kleine) mkb-bedrijven met groeipotentieel. De access points zijn een aanvulling op het Small Business Portfolio van Aruba en bedoeld voor ondernemingen tot 100 gebruikers.

Nieuwe serie instapmodellen

De nieuwe serie instapmodellen van Aruba zijn:

  • Outdoor model: AP17:
    Dit access point is de outdoor variant van de Instant On access point en heeft een capaciteit van maximaal 50 apparaten. Ideaal voor buitenlocaties, zoals campings en terrassen.
  • Desk/Wall model: AP11D
    Dit access point is met name geschikt voor mkb-bedrijven, ziekenhuizen en hotels en kan tot vijftig apparaten afhandelen. Het access point wordt geleverd met een standaard waardoor je het overal neer kunt zetten.
  • Indoor AP modellen: AP11 – AP12 – AP15:
    Deze reeks access points kunnen 50 tot 100 actieve apparaten per access point schalen.

Mirage dienst: Wireless access points

Met de acces points van Aruba richt Mirage het draadloze netwerk in bij de klant. Het Instant On portfolio is voorzien van Aruba’s 802.11ac Wave 2 technologie en is een snel te installeren oplossing die de flexibiliteit biedt om op te schalen. Door onze ervaringen op het gebied van wireless kunnen wij u goed adviseren en zorgdragen voor een juiste installatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Aruba

Aruba is marktleider op het gebied van wired- en wireless netwerkoplossingen en heeft een ruime keuze aan switches, location-based services, controller en controllerless access points. Aruba heeft een geavanceerde en uitgebreide multi-vendor secure Network Access oplossing in de markt. Het bedrijf biedt een totaal portfolio aan, van mkb tot aan enterprise klanten.

Access points van Aruba

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top