skip to Main Content

Door de snelle groei van mobiele devices, het toenemende gebruik van cloud applicaties en de behoefte aan een prettige wifi ervaring kiezen (kleine) bedrijven vaker voor een krachtig bedrijfsnetwerk. Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan deze wensen voldoen.

Instant On access points van Aruba

De nieuwe serie van beveiligde draadloze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van (kleine) mkb-bedrijven met groeipotentieel. De access points zijn een aanvulling op het Small Business Portfolio van Aruba en bedoeld voor ondernemingen tot 100 gebruikers.

Nieuwe serie instapmodellen

De nieuwe serie instapmodellen van Aruba zijn:

  • Outdoor model: AP17:
    Dit access point is de outdoor variant van de Instant On access point en heeft een capaciteit van maximaal 50 apparaten. Ideaal voor buitenlocaties, zoals campings en terrassen.
  • Desk/Wall model: AP11D
    Dit access point is met name geschikt voor mkb-bedrijven, ziekenhuizen en hotels en kan tot vijftig apparaten afhandelen. Het access point wordt geleverd met een standaard waardoor je het overal neer kunt zetten.
  • Indoor AP modellen: AP11 – AP12 – AP15:
    Deze reeks access points kunnen 50 tot 100 actieve apparaten per access point schalen.

Mirage dienst: Wireless access points

Met de acces points van Aruba richt Mirage het draadloze netwerk in bij de klant. Het Instant On portfolio is voorzien van Aruba’s 802.11ac Wave 2 technologie en is een snel te installeren oplossing die de flexibiliteit biedt om op te schalen. Door onze ervaringen op het gebied van wireless kunnen wij u goed adviseren en zorgdragen voor een juiste installatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Aruba

Aruba is marktleider op het gebied van wired- en wireless netwerkoplossingen en heeft een ruime keuze aan switches, location-based services, controller en controllerless access points. Aruba heeft een geavanceerde en uitgebreide multi-vendor secure Network Access oplossing in de markt. Het bedrijf biedt een totaal portfolio aan, van mkb tot aan enterprise klanten.

Access Points Van Aruba

Delen op

Gerelateerde berichten

HP EliteBook x360 1040 G6

Flexibel werken? Kies voor de HP EliteBook x360 1040 G6

's Ochtends in een restaurant werken aan een project in plaats van op kantoor of tussendoor een afspraak afhandelen. Dankzij flexibel werken, gaan veel dingen gewoon net even wat makkelijker. En dankzij de HP EliteBook x360 1040 G6 wordt het u nog makkelijker gemaakt!
read more
Mirage geeft tips

Vakantie voorbij? Schoon uw computer eerst op

Het opschonen van de hardware is goed om te beginnen nadat u terugkomt van vakantie. Hoe kunt u het beste uw computer opschonen? Wij geven een aantal tips.
read more
Productief werken met twee beeldschermen

Effectieve werkplek inrichting

Steeds meer bedrijven werken met meerdere beeldschermen. Maar wat zijn de voordelen van het werken met meerdere monitoren?
read more

Vijf redenen waarom een back-up belangrijk is

Een back-up is altijd een goed plan. Behalve een plan B en een reservewiel is het zeker handig om een back-up te hebben van uw bedrijfsgegevens.
read more
Back To Top