Skip to content

Anti spamfilters zijn belangrijk voor uw bedrijf. Het publieke domein maakt u een makkelijk doelwit voor allerlei promotionele onzin en kan soms zelfs tot gevaarlijk phishing praktijken leiden. Een gewone spamfilter is tegenwoordig haast niet meer voldoende. Daarom heeft Mirage in samenwerking met de experts van Emesa een zeer volledige spamfilter gecreëerd.

Spamfilter

Wij willen u en uw klanten altijd de beste anti-spam ervaring bieden. Daarom zijn wij altijd bezig met het verbeteren van de service en het netwerk. De standaard anti spam functionaliteit van de meeste spamfilters heeft maar een beveiligingslaag. Dit is voor veel bedrijven vanwege zowel de inkomende als de uitgaande e-mail niet voldoende. Bij ons heeft u een 12-lagige beveiliging, waarmee u uw bedrijf ruim voldoende beschermt tegen spam, virussen, malware en zelfs phishing.

Virussen op in- en uitgaande e-mail

Veel bedrijven hebben een spamfilter op de inkomende e-mail zitten, terwijl juist in de uitgaande e-mails veel virussen verscholen zitten. Mocht dit gebeuren dan komt u op een ‘blacklist’ en zal de ontvangende partij geen e-mails meer van u kunnen ontvangen. Om van deze zogenoemde zwarte lijst af te komen kost veel tijd en geld.

Spamblokkering bij gevaarlijke extensies

Natuurlijk blokkeert deze spamfilter de standaard gevaarlijke extensies zoals *.pif en *.scr maar doordat wij constant mee-evolueren met de virussen blokkeren wij ook andere bestand extensies danwel tijdelijk, danwel voor altijd. Sommige extensies zetten wij direct in quarantaine, om te kijken of deze gevaarlijk kunnen zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangt u alsnog de e-mail. Onze lijst met gevaarlijke extensies is altijd up to date.

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top